Şikayet Wolakynn adlı üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baldhart
Şikayetçi Olduğunuz Üye
@Wolakynn
Şikayet Nedeni
Kişiden capmonster satın alındı ve akşamında key direkt patladı yeni apisi , iadesi geçilmedi.
Şikayet ile İlgili Konu Linki
https://dcturkiye.com/konular/discord-token-toollari-satilir-her-tool-var.10286/
Şikayetçi olduğum üye: @Wolakynn
İlgili konu URL:

Şikayetçi olma nedenim: Kişiden capmonster satın alındı ve akşamında key direkt patladı yeni apisi , iadesi geçilmedi.
Açıklama ve kanıtlarım:

Bu keyi bana satıyor fakat daha sonrasında keyin bakiyesi bitiyor yani başkasına da satmış ya da kendisi kullanmış orasını "bilemiyoruz" söylemiyor şahıs

image.png

image2.png

Burada iade geçicem diyor sonrasında ise iade geçmiyor oraları da atıyorum

image3.png

Defalarca kişiden capmonster kalan bakiyeyi istememize rağmen atmaması ve suçu bize atması sebebiyle kişiden şikayetçiyim
Farklı hesaptan 10 adetten fazla hesap açılmıştır ve kalan bakiye böyle ve arkadaşın 2$ bakiyeli bir keyi ile 10 adet hesaba yakın açtık ve hayret key kullanılamamaya başladı.

image7.png

Ekli dosyalar

• image6.png
    image6.png
    50.5 KB · Görüntüleme: 75
  • image5.png
    image5.png
    115.6 KB · Görüntüleme: 67
  • image4.png
    image4.png
    89 KB · Görüntüleme: 75

Wolakynn

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
wola.kynn
Screenshot_1.png

Baldhart isimli arkadaşa tonlarca iade yapacağımı belirttim sadece beklemesini istedim çünkü tedicen ürün satın aldım ve kartımda bakiyem bulunmuyordu fakat arkadaş ya satılmazsa ya param atılmazsa 60tl den bahsediyoruz burada gidip karta dahi yükleyebileceği mi söyledim bana aşağılayıcı tavırlarla davranış sergilediği için iadesini sağlamayacağımı söyledim müşteriyseniz müşteriğilinizi bileceksiniz
Screenshot_2.png

Siteden uzaklaştırılmaktan falan korkmuyorum inanın umrumda değil kedy adlı arkadaşın ricasıyla mesaj atmak için yazdım
Screenshot_3.png

Daha küçük yaşlarda olup düzgün konuşmayı bile bilmeyen bir arkadaş iade edebileceğim bir şey yok dolandırıcı diyebilirsiniz öyleyse dolandırıcıyım aksini iddaa etmiyorum üye düzgün bir şekilde özrünü iletseydi özürdende kastım aşağılayıcı bir şekilde konuştuğum için kusura bakma bile yerliydi fakat şuan benden hiç bir şey beklemesin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    78.3 KB · Görüntüleme: 59

Wolakynn

Dolandırıcı
wola.kynn
evet key çoklu kullanımdan dolayı sıfırlandı fakat bu arkadaşa verdiğim keyi kendisi yayıp kısıtlama yaptıysa? bakın 1 kere bile şunu sorgulamadım ama bunu yazarak bana sorgulatma fikri çıktı her neyse karşı tarafa iade sağlanmayacaktır.

Konu Sahibi
Baldhart
baldhart
evet key çoklu kullanımdan dolayı sıfırlandı fakat bu arkadaşa verdiğim keyi kendisi yayıp kısıtlama yaptıysa? bakın 1 kere bile şunu sorgulamadım ama bunu yazarak bana sorgulatma fikri çıktı her neyse karşı tarafa iade sağlanmayacaktır.
Kanıtla dostum o zaman yaydıysam, Ben her türlü kanıtlarım :)
Belkilerle iş yapmıyoruz.
Küçük çocuk dediğin kişi senden büyük bunu da belirteyim :)

Wolakynn

Dolandırıcı
wola.kynn
tamamdır yaymadığını kanıtlarmısın bekliyorum :D
Kanıtla dostum o zaman yaydıysam, Ben her türlü kanıtlarım :)
Belkilerle iş yapmıyoruz.
Küçük çocuk dediğin kişi senden büyük bunu da belirteyim :)

Wolakynn

Dolandırıcı
wola.kynn
Sesteyken neden benden küçük gibi geliyordu sesin anlayamadım ama :D

Wolakynn

Dolandırıcı
wola.kynn
ben yollayacağım kanıtları yolladım görmek isteyen görür kimse alıcı olupta hele zaten paranı iade edicem dediysem edeceğim vaktide belirtmişim aşağılayıcı bir şekilde konuşmaya hakkın yok.

Wolakynn

Dolandırıcı
wola.kynn

Wolakynn

Dolandırıcı
wola.kynn
En büyük sensin dostum tamam burada karşılıklı tartışmaya girmeyeceğim gerekli görüntüleri ilettim son karar @kedy ve @nowongame
ahahaha en azından senden büyüğüm hocam hala benden küçüksün gibi cümlelerle laf dalaşında bulunuyorsun discord üzerinde ilk yaptıgın hatayı anlamadım gibi sanki?

Wolakynn

Dolandırıcı
wola.kynn

dawu

AR-GE Tasarım
dawu.
@Wolakynn Açıklamanızı yaptınız ancak yöneticilerin açıklamasını bekleyiniz. Birebir münakaşaya girmeyiniz. Ayrıca bir daha "küçük yaşlarda" gibi ithamlarda bulunmayınız, burada kimseyi yaşı ile yargılayamazsınız.

@Baldhart Aynı şekilde sizde bir daha birebir tartışmaya girmeyiniz. Karışıklık olmaması adına yöneticilerden yanıt bekleyiniz.

Yönetici açıklaması gelene kadar tartışmaya devam eden kullanıcılar 1 Hafta uzaklaştırma cezası alacaktır.

Wolakynn

Dolandırıcı
wola.kynn
Screenshot_4.png

tabiki hocam yaş ile kimseyi yargılayamam arkadaş yargıladığı için öyle bir muhabbette bulundum benden kendisinin büyük oldugunu söyledi o yüzden öyle bir laf dalaşında bulundum kusura bakmayın tekrardan :D

Konu Sahibi
Baldhart
baldhart
Keşke öncesini de atsan neyse tartışmaya girmek istemiyorum konumuz capmonster sen gidip dünkü olayı açıyorsun

Wolakynn

Dolandırıcı
wola.kynn
Keşke öncesini de atsan neyse tartışmaya girmek istemiyorum konumuz capmonster sen gidip dünkü olayı açıyorsun
Screenshot_1.png

Hesapların gmail:şif:token olarak neden alındıgını bilmiyorum hesapların gmail:şif:token alınmasının sebebi token changer ile tokeni değiştirmektir senin dediğin şey token patlayınca mail şif ile tokene girmektir öyle bir şey mümkün değildir 1 kere bile mail:şif kullanarak tokene girsen dahi modemi aç kapa yaptıgın anda tokenlerle bağlantını kaybedersin öncesinide attım buraya daha cok rezil olma bence :D

Konu Sahibi
Baldhart
baldhart
Ekli dosyayı görüntüle 9511
Hesapların gmail:şif:token olarak neden alındıgını bilmiyorum hesapların gmail:şif:token alınmasının sebebi token changer ile tokeni değiştirmektir senin dediğin şey token patlayınca mail şif ile tokene girmektir öyle bir şey mümkün değildir 1 kere bile mail:şif kullanarak tokene girsen dahi modemi aç kapa yaptıgın anda tokenlerle bağlantını kaybedersin öncesinide attım buraya daha cok rezil olma bence :D
Dostum sen ne anlatıyorsun "BİZİM KONUMUZ CAPMONSTER" + olaraktan zaten dünden önceki konuşmaları atman birşeyi değiştirmiyor ben sana orada farklı bir konu ile alakalı soru sormuşum oradan tartışmışız.
@nowongame @kedy bakarsanız sevinirim. Ben bu arkadaşla burada sürekli tartışmak istemiyorum.

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
Şikayet Nedeni: "Kişiden capmonster satın alındı ve akşamında key direkt patladı yeni apisi , iadesi geçilmedi." Konumuzun farklı bir ticaret ile alakası yoktur. Konu içerisinde hakaret eden veya etmeye devam eden taraf olursa uzaklaştırma alacaktır.

Satıcı @Wolakynn kişisinden iade geçilmesi bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 4 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 4 ziyaretçi)

• Bilgi