- baldhart
- Şikayetçi Olduğunuz Üye
- @Wolakynn
- Şikayet Nedeni
- Kişiden capmonster satın alındı ve akşamında key direkt patladı yeni apisi , iadesi geçilmedi.
- Şikayet ile İlgili Konu Linki
- https://dcturkiye.com/konular/discord-token-toollari-satilir-her-tool-var.10286/
Şikayetçi olduğum üye: @Wolakynn
İlgili konu URL:
Şikayetçi olma nedenim: Kişiden capmonster satın alındı ve akşamında key direkt patladı yeni apisi , iadesi geçilmedi.
Açıklama ve kanıtlarım:
Bu keyi bana satıyor fakat daha sonrasında keyin bakiyesi bitiyor yani başkasına da satmış ya da kendisi kullanmış orasını "bilemiyoruz" söylemiyor şahıs
Burada iade geçicem diyor sonrasında ise iade geçmiyor oraları da atıyorum
Defalarca kişiden capmonster kalan bakiyeyi istememize rağmen atmaması ve suçu bize atması sebebiyle kişiden şikayetçiyim
Farklı hesaptan 10 adetten fazla hesap açılmıştır ve kalan bakiye böyle ve arkadaşın 2$ bakiyeli bir keyi ile 10 adet hesaba yakın açtık ve hayret key kullanılamamaya başladı.
İlgili konu URL:
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
Şikayetçi olma nedenim: Kişiden capmonster satın alındı ve akşamında key direkt patladı yeni apisi , iadesi geçilmedi.
Açıklama ve kanıtlarım:
Bu keyi bana satıyor fakat daha sonrasında keyin bakiyesi bitiyor yani başkasına da satmış ya da kendisi kullanmış orasını "bilemiyoruz" söylemiyor şahıs
Burada iade geçicem diyor sonrasında ise iade geçmiyor oraları da atıyorum
Defalarca kişiden capmonster kalan bakiyeyi istememize rağmen atmaması ve suçu bize atması sebebiyle kişiden şikayetçiyim
Farklı hesaptan 10 adetten fazla hesap açılmıştır ve kalan bakiye böyle ve arkadaşın 2$ bakiyeli bir keyi ile 10 adet hesaba yakın açtık ve hayret key kullanılamamaya başladı.