Yardım Projem:?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Calpim#0008
ortağım ile yan hesap açmıştık botu orda aldık ikimizinde güven için kendisi birinden para almış sanırım botu silmiş
Garip bir davranış, üzücü geçmiş olsun. Ayrıca altyapı harika olduğuna eminim sabırsızlıkla bekliyorum.

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
sağ olun abone gibi şeyleri de ekleyip yapacağım bunu free yapmamın sebebi gerçekten önü açık kişiler var yani nasıl söylesem d.js'de zorlanır fakat gerçekten çok yaratıcı ben bunu paylaşırsam o öğrenir ekler bir şeyler o paylaşır diğerlerine yardımcı olur

onwr#1000
Benim`de Siper adında Doğrulanmıs bir botum vardı.

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
Sildim ya. Salmıştım Discord`du oda onunla gitti 2020 de saldım Geri döndum ama 3 ay falan oldu
bende artık bot açmayı düşünmüyorum çünkü mee6 gibi botlar varken diğer geliştiricilere yer kalmıyor

unknown#0000
github üzerinden paylaş hem herkes seni tanımış olur hemde botunu geliştirirler hatta geliştiren kişiler adam gibi adamsa projelerinde senin alt yapını kullandıklarını belirtirler ve bu sayede seninde reklamını yapmış olurlar

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
github üzerinden paylaş hem herkes seni tanımış olur hemde botunu geliştirirler hatta geliştiren kişiler adam gibi adamsa projelerinde senin alt yapını kullandıklarını belirtirler ve bu sayede seninde reklamını yapmış olurlar
aslında komik bir durum fakat;

githubda nasıl paylaşım yapılıyor bilmiyorum :(

Yusuf.#0011
Merhaba, ben Via botun yapımcısıyım. Bot tamamen bana ve Sinquary'e aittir. Herhangi bir altyapı paylaşımı yapmadık. Yalan söylemezseniz sevinirim. Via botun altyapısını yaptıysanız bile paylaşılmasını veya herkese açık şekilde kullanılmasını doğru bulmuyor ve hoş karşılamıyoruz. Böyle bir durum yaşanmazsa sevinirim.

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
Merhaba, ben Via botun yapımcısıyım. Bot tamamen bana ve Sinquary'e aittir. Herhangi bir altyapı paylaşımı yapmadık. Yalan söylemezseniz sevinirim. Via botun altyapısını yaptıysanız bile paylaşılmasını veya herkese açık şekilde kullanılmasını doğru bulmuyor ve hoş karşılamıyoruz. Böyle bir durum yaşanmazsa sevinirim.
Hayır efendim bot bana aitti her hangi bir şekilde sizi tanımıyorum ayrıca via botu derken via botlist bile var sizce isimler aynı olamaz mı ? Çünkü via tam olarak 7 sürüm ile discorda ve kullanıcılarına sürüldü via v1 via v2 şeklinde

Yusuf.#0011
Eğer bahsettiğiniz bot bu ise tamamen bana ait. Ayrıca Via Botlist'te bana ait. İkisi de bana ve Sinquary'a ait. Hala yalancıyı oynamaya gerek var mı?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    141.5 KB · Görüntüleme: 104
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    125.1 KB · Görüntüleme: 176
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi