- onwr#1000
Anladım.genellikle şu sıralar x kanalları paylaşıyor fakat ki malumumuz free alınan bottan çok şey beklenmemeli
Anladım.genellikle şu sıralar x kanalları paylaşıyor fakat ki malumumuz free alınan bottan çok şey beklenmemeli
Garip bir davranış, üzücü geçmiş olsun. Ayrıca altyapı harika olduğuna eminim sabırsızlıkla bekliyorum.ortağım ile yan hesap açmıştık botu orda aldık ikimizinde güven için kendisi birinden para almış sanırım botu silmiş
Geçmiş olsun. Böyle işleri Tek başına yapacaksın.ortağım ile yan hesap açmıştık botu orda aldık ikimizinde güven için kendisi birinden para almış sanırım botu silmiş
Sildim ya. Salmıştım Discord`du oda onunla gitti 2020 de saldım Geri döndum ama 3 ay falan oldune oldu ona ?
bende artık bot açmayı düşünmüyorum çünkü mee6 gibi botlar varken diğer geliştiricilere yer kalmıyorSildim ya. Salmıştım Discord`du oda onunla gitti 2020 de saldım Geri döndum ama 3 ay falan oldu
aslında komik bir durum fakat;github üzerinden paylaş hem herkes seni tanımış olur hemde botunu geliştirirler hatta geliştiren kişiler adam gibi adamsa projelerinde senin alt yapını kullandıklarını belirtirler ve bu sayede seninde reklamını yapmış olurlar
githubun programı var onu falan indirip ordan yüklüyorsun basit bişey youtube da fazlaca kaynak varaslında komik bir durum fakat;
githubda nasıl paylaşım yapılıyor bilmiyorum![]()
Hayır efendim bot bana aitti her hangi bir şekilde sizi tanımıyorum ayrıca via botu derken via botlist bile var sizce isimler aynı olamaz mı ? Çünkü via tam olarak 7 sürüm ile discorda ve kullanıcılarına sürüldü via v1 via v2 şeklindeMerhaba, ben Via botun yapımcısıyım. Bot tamamen bana ve Sinquary'e aittir. Herhangi bir altyapı paylaşımı yapmadık. Yalan söylemezseniz sevinirim. Via botun altyapısını yaptıysanız bile paylaşılmasını veya herkese açık şekilde kullanılmasını doğru bulmuyor ve hoş karşılamıyoruz. Böyle bir durum yaşanmazsa sevinirim.
az önce belirttim dostum...Via Bot Sanamı Aitti, Can(Sinquary) Ve Yusufa Ait Değilmiydi Ve Bot Silinik Değil?Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.