KHEPRİ ⩛ K H E P R I#0917 Katılım 17 Tem 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir İzmir 17 Tem 2022 #1 Merhaba ben müzik botu altyapısı buldum ama slash komutları çalışmıyor Quath2dende yaptım olmuyor çözümü bilen var mı? Yardım Ederseniz Sevinirim
Merhaba ben müzik botu altyapısı buldum ama slash komutları çalışmıyor Quath2dende yaptım olmuyor çözümü bilen var mı? Yardım Ederseniz Sevinirim
Echosal202 Echosal#0001 Katılım 19 May 2022 Mesajlar 646 Tepkime puanı 91 Şehir Yurtdışı 17 Tem 2022 #2 bir / komutunun çalışması için botun min 1 saat aktif durması gerekir
Konu Sahibi KHEPRİ ⩛ K H E P R I#0917 Katılım 17 Tem 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir İzmir 17 Tem 2022 Konu Sahibi #3 Echosal202' Alıntı: bir / komutunun çalışması için botun min 1 saat aktif durması gerekir Genişletmek için tıkla ... Valla ben bi botu baya aktif tuttum olmadı 2 saat falan durdu aktif ama olmadı
Echosal202' Alıntı: bir / komutunun çalışması için botun min 1 saat aktif durması gerekir Genişletmek için tıkla ... Valla ben bi botu baya aktif tuttum olmadı 2 saat falan durdu aktif ama olmadı
Yunak los4 Katılım 17 Tem 2022 Mesajlar 64 Tepkime puanı 10 Şehir Hakkari 17 Tem 2022 #4 KHEPRİ' Alıntı: Valla ben bi botu baya aktif tuttum olmadı 2 saat falan durdu aktif ama olmadı Genişletmek için tıkla ... merhaba command handlerinde / için yanlış işlemler olabilir veya sunucuya applaction command olarakta eklememiş olabilirsin Tepkiler: extacydeveloper
KHEPRİ' Alıntı: Valla ben bi botu baya aktif tuttum olmadı 2 saat falan durdu aktif ama olmadı Genişletmek için tıkla ... merhaba command handlerinde / için yanlış işlemler olabilir veya sunucuya applaction command olarakta eklememiş olabilirsin
Konu Sahibi KHEPRİ ⩛ K H E P R I#0917 Katılım 17 Tem 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir İzmir 17 Tem 2022 Konu Sahibi #5 Yunak' Alıntı: merhaba command handlerinde / için yanlış işlemler olabilir veya sunucuya applaction command olarakta eklememiş olabilirsin Genişletmek için tıkla ... Ekledim baya denedim token yeniledim
Yunak' Alıntı: merhaba command handlerinde / için yanlış işlemler olabilir veya sunucuya applaction command olarakta eklememiş olabilirsin Genişletmek için tıkla ... Ekledim baya denedim token yeniledim
Yunak los4 Katılım 17 Tem 2022 Mesajlar 64 Tepkime puanı 10 Şehir Hakkari 17 Tem 2022 #6 KHEPRİ' Alıntı: Ekledim baya denedim token yeniledim Genişletmek için tıkla ... farklı altyapı deneyebilirsiniz
KHEPRİ' Alıntı: Ekledim baya denedim token yeniledim Genişletmek için tıkla ... farklı altyapı deneyebilirsiniz
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,690 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 17 Tem 2022 #7 Önek "Yardım" olarak değiştirildi, iyi forumlar.
Konu Sahibi KHEPRİ ⩛ K H E P R I#0917 Katılım 17 Tem 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir İzmir 18 Tem 2022 Konu Sahibi #8 Yunak' Alıntı: farklı altyapı deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Evet farklı altyapı geçtim zaten
Yunak' Alıntı: farklı altyapı deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Evet farklı altyapı geçtim zaten