Yardım Kendi Sunucumdaki Kullanıcılara DM Atmaya Calıştığımda Bot Banlanıyor

Serkan4123#3064
Merhabalar sunucuma eklediğim bot'da discord sunucumdaki herkese dm atmaya calısıyorum fakat belli bir dm attıkdan sonra banlanıyor.
sanırım timeout koymam lazım bota fakat proje node.js ile yazılmış yardımcı olabilecek varsa çok seviniirm.

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
DMAll sistemlerini engellemek için geliştirilmiş bir olay, herkese mesaj atmak botlar ile neredeyse mümkün değil. Self hesap kullanmanı öneririm.

Konu Sahibi
Serkan4123#3064
DMAll sistemlerini engellemek için geliştirilmiş bir olay, herkese mesaj atmak botlar ile neredeyse mümkün değil. Self hesap kullanmanı öneririm.
mesajlarin arasina süre koysam sorun kalmıcak gibi cok seri gönderiyor cünkü

Wicker#1000
Banlanır hocam, boşuna denemeyin gene de siz bilirsiniz

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
mesajlarin arasina süre koysam sorun kalmıcak gibi cok seri gönderiyor cünkü
Farketmiyor, discord hoşgeldin mesajı atan botları bile banlıyor. Eğer botun onaylı değlise ve intentleri kapalıysa bununla çok uğraşırsın. Self hesap en temiz yolu

Konu Sahibi
Serkan4123#3064
Farketmiyor, discord hoşgeldin mesajı atan botları bile banlıyor. Eğer botun onaylı değlise ve intentleri kapalıysa bununla çok uğraşırsın. Self hesap en temiz yolu
Teşekkürler

Unknown#0000
self account kullanın hocam + eski olsun biraz hesap yeni olmasın 3 4 ayı olsun rahat. Süre ayarlama vb. yapılabilir mi bilmiyorum denemedim hiç yapabilirseniz onuda yapın derim faydalı olur ama banlanma ihtimali yüksek cidden yani

Konu Sahibi
Serkan4123#3064
self account kullanın hocam + eski olsun biraz hesap yeni olmasın 3 4 ayı olsun rahat. Süre ayarlama vb. yapılabilir mi bilmiyorum denemedim hiç yapabilirseniz onuda yapın derim faydalı olur ama banlanma ihtimali yüksek cidden yani
Teşekkürler

Konu Sahibi
Serkan4123#3064
token alacağim bir yer önerebilirmisiniz peki?

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi