- Cookie’s#9999
Kendisi yetim ama dalga geçmiyelim üzülür (! 'Ech0sal Stâche#6879). Buda id si (926547293862240267) az önce hakkımda şikayet açmış zaten bu arakadaşların serverine girdiğimde botları çalmışlar belli zaten iyilik yapayim yardımcı olayim dedim vds lerini istedim bi kaç şey düzenledim sonra o kadar uğraştım bunlar şimdi bi hainlik yaparsa elim boş gitmiyim dedim ne olur olmaz yedekledim botları çöp alt yapılar zaten dediğim gibi oldu yarın beni sw den banlamış ne oldu yok canımız istedi felan filan dedim küçükdür küfürler seni dava edicem etiket atıp küfür etmeler sunucuda bende aldım tokenlerini botların bi kaç şey yaptım akıllansınlae diye sonra tekrar karşıma gelmiş benim fivemde developerlik yaptığım sunucuda çocuk çocuk haraketler işte ne bilim paketin %50 si bitti @everyone atıyor şehirden korkunç sesler felan geliyor diye veled işte aptalın teki neyse paketide çalmış kendi bilgisayarına local olarak atmış editlemeye çalışıyor tek yaptığı stop start ymap ekleme coder felan sanıyor kendini kendi şikayetine de zaten yazmış yok consel (x) felan filan havalı olucak ya neyse sunucunuza gelirse almayın bi kaç gün sonra sunucunuz veled dolabilir kendiside paketleri çalıp ekmek parası getiryor eve üzüldüm de biraz dolandırıcıdır benden bu kadar iyi yakşamlar dostlar bide burdan şikayet atarak. Beni rezil edicekmiş aman dostlar.