Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Rozetler Hangi rozeti seçerdin?

ryan#0001
Arkadaşlar farz edin ki discord herkese kullanıcının istediği rozeti veriyor, bu durumda hangi rozeti talep ederdiniz? Neden?
(Böyle birşeyin gerçek olma olasılığının olmadığının farkındayım sadece fikirlerinizi merak ediyorum)

chezza

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
chezza#0001
Hypesquad Events

• Beğen
Tepkiler: Kedify
`Moonlight#0001
game developer rozeti ndn i çok az kişide var nerdeyse hiç kimsede yok sayılı kişilerde var ben şahsen 1 tane bile görmedim o rozete sahip kişi

• Beğen
Tepkiler: Kedify ve kedy
4wuqey#0001
Arkadaşlar farz edin ki discord herkese kullanıcının istediği rozeti veriyor, bu durumda hangi rozeti talep ederdiniz? Neden?
(Böyle birşeyin gerçek olma olasılığının olmadığının farkındayım sadece fikirlerinizi merak ediyorum)
Tabiki DİSCORD STAFF :sneaky:

• Beğen
Tepkiler: Kedify
KenDayy#0001
Partner Rozeti Güzel Ve Hawli Bir Rozet

Şahmeran#4327
Spam/Puan kasmaya yönelik cevaplar
• İyi forumlar, iyi eğlenceler.

İletişim: Şahmeran#4327

Hex

Hex ArmisCt.#0196
Olmayan bir rozeti zaten göremezsin dostum.

• Beğen
Tepkiler: ryanN
CanBey ඞ#1907
Hiç birini istemiyorum şahsen.

can#0002
Partner rozeti kolayca alınabilir bir rozet. Bug hunter rozetleri de, buna dahil. Asla alınamayacak rozetlerden giderseniz, elinizde tek bir seçenek kalır. Early Supporter. Ama şu an her önüne gelen bebenin elinde early olduğundan bir değeri yoktur. Ben almak istesem Events rozeti alırım.

Konuyu 3 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 3 ziyaretçi)

• Bilgi