- Mordex#0789
Merhaba, bir fikir üstünde çalışıyorum; mümkünmü diye size sormak istedim.
Şimdi sunucu adresimde bir bot üstünden görevli kişilerin rol vermesini ayarlamak istiyorum.
Şuan piyasada olan .rolver sistemleri gibi değil, nasıl olacağını sizlere anlatmak isterim.
- Star Creator's [ Bu rol, aşağıdaki rolü komut ile vermelidir. ]
- Star [ Bu rol, ekip rolüdür. ]
- Cloud Creator's [ Bu rol, aşağıdaki rolü komut ile vermelidir. ]
- Cloud [ Bu rol, ekip rolüdür. ]
- Assist Creator's [ Bu rol, aşağıdaki rolü komut ile vermelidir. ]
- Assist [ Bu rol, ekip rolüdür. ]
Şimdi bu rollerden çok fazla olucak, bir bot üzerinden nasıl .events olarak düzenleyebilirim?
Yani bir bot üzerinden birçok .rolver sistemi ayarlamam gerekiyor; bu mümkünmü?
Not: Star Creator's, Cloud Creator's, Assist Creator's kurucu rolleri bunlar olacaktır ancak bu rollerin kendisinde Rolleri Yönet izni olmayacaktır, botta yönetici olacaktır.
Not: Bu kurucu rolleri sadece kendi ekibine, ekip permi verebilecektir; başka rol yada perm veremeyecektir.
Umarım yardımcı olursunuz, umarım anlatabilmişimdir..
Şimdi sunucu adresimde bir bot üstünden görevli kişilerin rol vermesini ayarlamak istiyorum.
Şuan piyasada olan .rolver sistemleri gibi değil, nasıl olacağını sizlere anlatmak isterim.
- Star Creator's [ Bu rol, aşağıdaki rolü komut ile vermelidir. ]
- Star [ Bu rol, ekip rolüdür. ]
- Cloud Creator's [ Bu rol, aşağıdaki rolü komut ile vermelidir. ]
- Cloud [ Bu rol, ekip rolüdür. ]
- Assist Creator's [ Bu rol, aşağıdaki rolü komut ile vermelidir. ]
- Assist [ Bu rol, ekip rolüdür. ]
Şimdi bu rollerden çok fazla olucak, bir bot üzerinden nasıl .events olarak düzenleyebilirim?
Yani bir bot üzerinden birçok .rolver sistemi ayarlamam gerekiyor; bu mümkünmü?
Not: Star Creator's, Cloud Creator's, Assist Creator's kurucu rolleri bunlar olacaktır ancak bu rollerin kendisinde Rolleri Yönet izni olmayacaktır, botta yönetici olacaktır.
Not: Bu kurucu rolleri sadece kendi ekibine, ekip permi verebilecektir; başka rol yada perm veremeyecektir.
Umarım yardımcı olursunuz, umarım anlatabilmişimdir..