Yardım Discord'dan Süresiz Yasaklandım

nesineeee
Discord’u aktif kullanan biri değilim. Sadece oyun oynarsam sesli sohbette arkadaşlarla takılıyoruz. Sunucularda fazla chat yapmam. Ancak “Çocuk Güvenliği” ihlali yedim. Takıldığım insanların yaşı 24 üstüdür. Neyse, ana hesabım bu şekilde yasaklandı. Talep gönderdim, daha geri dönüş olmadı. Ben de yan hesap açıp devam ettim. 10 dakika sonra “Engelden Kaçma” ihlalinden tekrar Discord’dan yasaklandım. Sanırım ana hesabımdan dolayı. Bilgisayara format atarsam yeni hesap açıp girebilir miyim? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Ekli dosyalar

• ggggd.png
    ggggd.png
    49.2 KB · Görüntüleme: 9
  • fghfhf.png
    fghfhf.png
    36.1 KB · Görüntüleme: 7

ArviS

Absolut V2
Moderator
arviis.
Muhtemelen daha önceden 13 sayısından küçük bir sayı yazdığın ve birisinin bunu raporlaması üstüne (ya da yazdığı mesajı editlemesi) ticket atmış. Eğer ki sebep buysa geçmiş olsun hesap gitti yeni hesap açman lazım.

Konu Sahibi
nesineeee
Muhtemelen daha önceden 13 sayısından küçük bir sayı yazdığın ve birisinin bunu raporlaması üstüne (ya da yazdığı mesajı editlemesi) ticket atmış. Eğer ki sebep buysa geçmiş olsun hesap gitti yeni hesap açman lazım.
Yeni hesap açıyorum, ancak ‘Engelden Kaçma’ ihlali nedeniyle o hesap da kapatılıyor.

sqbey
Aga wi-fi'nin yanına git Sonra iğne sok onu reset de sonra ipin değilsin ipin değiştikten sonra aynı tarayıcıdan değil başka bir tarayıcıdan hesap oluşturup Ondan sonra uygulamayı silip tekrar yükledikten sonra Proton VPN yükleme hakkında yüke sonra tekrar girmeye çalış öyle bir Sıkıntını çözebilirsin.

Veya bir ek ıp al

Konu Sahibi
nesineeee
Aga wi-fi'nin yanına git Sonra iğne sok onu reset de sonra ipin değilsin ipin değiştikten sonra aynı tarayıcıdan değil başka bir tarayıcıdan hesap oluşturup Ondan sonra uygulamayı silip tekrar yükledikten sonra Proton VPN yükleme hakkında yüke sonra tekrar girmeye çalış öyle bir Sıkıntını çözebilirsin.

Veya bir ek ıp al
modemi resetlersem İP değişmiş olur mu modem arayüzünden bir ayar yapmama gerek var mı? zaten win 11 geçeceğim format atmam lazım

sqbey
modemi reset ve win 11 skıntı olmaz

• Beğen
Tepkiler: goofy

Konuyu 2 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 2 ziyaretçi)

• Bilgi