Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Off-Topic Discord Eskisi Kadar Sarıyor mu?

• Konuyu başlatan deleteduser
  • Başlangıç tarihi

deleteduser

> 2017'de girdim Discord'a, en prime dönemleriydi ve aşırı iyiydi

> Son 3-4 aydır eski zevki vermeyeye başladı bende

> Sizde durumlar nasıl?

! aKsamci </>#0086
Çok haklısın cidden artık çok boş geliyor discord bende 2017 de girdim ozaman bize çok garip geliyordu ortam ts3 den discord a geçmek çok büyük bir nimetti doyumsuzca sunucu açıyorduk ne olsa bedava :)

nowongame
Bir zamanlar içerisinde bir çok projeyi hevesle geliştirdiğim platformu artık arkaplanda bile açık tutmuyorum. Discord destek yönetimi, ilgisizliği ve yanlış kararları platformdan soğumama sebep oldu. 😑 Kişisel kariyerim için bu iyi bir şey olsa da Discord platformunun bende her zaman yeri ayrıdır.

onwr#1000
> 2017'de girdim Discord'a, en prime dönemleriydi ve aşırı iyiydi

> Son 3-4 aydır eski zevki vermeyeye başladı bende

> Sizde durumlar nasıl?
Off 2019 zamanları varya sladjflsdlafksadf botclubta kod paylaşıyodum

Konu Sahibi

deleteduser

Çok haklısın cidden artık çok boş geliyor discord bende 2017 de girdim ozaman bize çok garip geliyordu ortam ts3 den discord a geçmek çok büyük bir nimetti doyumsuzca sunucu açıyorduk ne olsa bedava :)
Önüne gelen sunucuya açmaya başladığı için soğudum biraz sanırım, Skype yada TS3'e geri dönme vaktir :D

Konu Sahibi

deleteduser

Bir zamanlar içerisinde bir çok projeyi hevesle geliştirdiğim platformu artık arkaplanda bile açık tutmuyorum. Discord destek yönetimi, ilgisizliği ve yanlış kararları platformdan soğumama sebep oldu. 😑 Kişisel kariyerim için bu iyi bir şey olsa da Discord platformunun bende her zaman yeri ayrıdır.
Destek kısmı harbiden öyle bu arada, işlerine gelenleri yapıyorlar işine gelmeyeni yapmıyorlar, senin sunucusu kapandıktan sonra anladım bunu da

100#9080
Discordu amaç değil de araç olarak kullanınca çok da bir değişim fark etmiyor insan. Zamanında raidcallda da aynı hissiyatlara sahip arkadaşlarımız vardı aynı cevabı o yıllarda da vermiştim 🥲

HardDecode?#1336
Botclub'da bozdu, şimdiki yetkilileri falan hem egolu ve yetkililer coin kasmak için zorla seste tutuluyor
1721042510640.png

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi