Botlar Discord Botu Özel Url Koruma Sistemi

Seha

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
Seha#2115
Selamlar, çoğu Discord kullanıcısı sunucusunu Korumak ister ve bunun için "Onaylı Discord Botlarına" başvurur. Fakat bu botlar kapandıktan sonra sunucunuz Savunmasız kalır ve bu durumda yapabileceğiniz tek şey Bot'un açılmasını beklemektir. İşte zaman zaman kendim bu katagoride böyle basit gibi görünen ama işinize yarayacak Bot Kodları paylaşacağım ve Diğer Konularda bu yazıyı kullanmayacağım. Dilerseniz komutumuza geçelim iyi kodlamlar!

Kod Sürümü: V12
Koyulacak Konum: Main (bot.js, index.js, main.js, app.js)
Komut İşlevi: Bot'un güvenli listesinde olmayan kişiler hariç kimse Özel URL'nizi çalamaz.

Kod;

JavaScript:
client.on("guildUpdate", async (oldGuild, newGuild) => {
let url = 'Sunucu URL'si'
if (newGuild.vanityURLCode == url) return
if (oldGuild.vanityURLCode !== newGuild.vanityURLCode) {
let snc = await oldGuild.fetchAuditLogs({type: "GUILD_UPDATE"})
let entry = oldGuild.members.cache.get(snc.entries.first().executor.id)
axios({method: "patch", url: `https://discord.com/api/v6/guilds/${oldGuild.id}/vanity-url`, data: {code: url}, headers: {authorization: `Bot ${client.token}`}}).then(() => {
newGuild.guild.roles.cache.filter(a => yetkiler.some(x => a.permissions.has(x)) == true && newGuild.guild.members.cache.get(client.user.id).roles.highest.rawPosition > a.rawPosition && !CF.BotRoles.includes(a.id)).map(z => {z.setPermissions(0)})
client.channels.cache.get('Url Guard Log').send(`⛔️ ${entry} (\`${entry.id}\`) isimli kullanıcı sunucununu URL'sini değiştirmeye çalıştı url'yi geri aldım ve kullanıcıyı yasakladım!\n||@everyone||`)
newGuild.members.ban(entry.id).catch(e => client.channels.cache.get('Url Guard Log Kanalı ID').send(`⛔️ ${entry} (\`${entry.id}\`) isimli kullanıcı sunucununu URL'sini değiştirdi fakat rolüm kullanıcının altında olduğu için hiçbir eylem **yapamadım** !\n||@everyone||`))}).catch(e => {
newGuild.members.ban(entry.id).catch(e => client.channels.cache.get('Url Guard Log Kanalı ID').send(`⛔️ ${entry} (\`${entry.id}\`) isimli kullanıcı sunucununu URL'sini değiştirdi fakat rolüm kullanıcının altında olduğu için hiçbir eylem **yapamadım** !\n||@everyone||`)); console.error(e)})}})

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: saulrc1
Konu Sahibi
Seha

Seha

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
Seha#2115

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi