Şikayet DijiBiji VELEDİ | nowongame forumunda bak ne var

ai.glpanter
Merhabalar, bu arkadaşın forumlarından tedarik sunucusunu duymuşsunuzdur. Satış için anlaşmaya gittik, zaten scam olduğunu biliyorduk ama bir deneyelim dedik. Discord Nitro'yu denemelik birkaç tane alalım dedik, kabul etmedi. Bir tane boost alalım dedik, o da kabul etti. Bizlere botunu gönderdi, botu ekledik. Ödeme için Ininal ibanı olduğunu söyledi, iletmesini bekledik. 10-20 dakika bekledikten sonra bizi sunucudan attı. Sonra DM'den "Kime çalışıyorsun?" falan dedi. Yani bu yazdığından 15 yaşında bir çocuk olduğunu anlarsınız.

Sonra DM'den, adımı bulduğunu iddia ederek tehdit etti. Yav, gerizekalı adımı bulsan ne olur? Ne yapacaksın, +44 numaralı Skype'dan mı beni arayacaksın? İnsanlara tedarik diye scam yapıyorsun, o ayrı konu da, adımla ne yapabileceksin de tehdit ediyorsun? DHGLKSDHGSL.

Al, resmi buraya bırakıyorum. Hiçbir şey yapamayacak o velet.

0554.PNG

0555.PNG

ve dmden attığı güya korkutmak amaçlı mesajı bunu okucan biliyorum beni korkutamazsın. Dua et sitenin desteği kapalı

1731793021347.png

Therenss#1841
kanı 5 kuruş etmeyen varlıklar dostum kafana takma böylelerini

• Beğen
Tepkiler: GLPANTER

MuratShop

Bu kullanıcı, şikayetlerden dolayı sistem tarafından işaretlendi. Ticaret yaparken dikkatli olun!
muratbaba8267
kime çalışıyorsun PUHANHBFHWAHGJ
Boşver kral yaşı küçük :D

Konu Sahibi
GLPANTER
ai.glpanter
Çok fazla sıfır bir izlemiş slkdglksdhglksd

• Haha
Tepkiler: MuratShop
Konu Sahibi
GLPANTER
ai.glpanter
Adımı hakkımda kısmından bulmuş. Gerizekalı bu çocuk :D

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi