- ai.glpanter
Merhabalar, bu arkadaşın forumlarından tedarik sunucusunu duymuşsunuzdur. Satış için anlaşmaya gittik, zaten scam olduğunu biliyorduk ama bir deneyelim dedik. Discord Nitro'yu denemelik birkaç tane alalım dedik, kabul etmedi. Bir tane boost alalım dedik, o da kabul etti. Bizlere botunu gönderdi, botu ekledik. Ödeme için Ininal ibanı olduğunu söyledi, iletmesini bekledik. 10-20 dakika bekledikten sonra bizi sunucudan attı. Sonra DM'den "Kime çalışıyorsun?" falan dedi. Yani bu yazdığından 15 yaşında bir çocuk olduğunu anlarsınız.
Sonra DM'den, adımı bulduğunu iddia ederek tehdit etti. Yav, gerizekalı adımı bulsan ne olur? Ne yapacaksın, +44 numaralı Skype'dan mı beni arayacaksın? İnsanlara tedarik diye scam yapıyorsun, o ayrı konu da, adımla ne yapabileceksin de tehdit ediyorsun? DHGLKSDHGSL.
Al, resmi buraya bırakıyorum. Hiçbir şey yapamayacak o velet.
ve dmden attığı güya korkutmak amaçlı mesajı bunu okucan biliyorum beni korkutamazsın. Dua et sitenin desteği kapalı
Sonra DM'den, adımı bulduğunu iddia ederek tehdit etti. Yav, gerizekalı adımı bulsan ne olur? Ne yapacaksın, +44 numaralı Skype'dan mı beni arayacaksın? İnsanlara tedarik diye scam yapıyorsun, o ayrı konu da, adımla ne yapabileceksin de tehdit ediyorsun? DHGLKSDHGSL.
Al, resmi buraya bırakıyorum. Hiçbir şey yapamayacak o velet.
ve dmden attığı güya korkutmak amaçlı mesajı bunu okucan biliyorum beni korkutamazsın. Dua et sitenin desteği kapalı