Satış +44 İngiltere Fiziki Sim Kartları SADECE 80TL

#publics3157
EN UCUZU YİNE BİZDE
smile.png

Giffgaff sim kartı +44 numara ile başlar İngiltere hattıdır her türlü uygulamaya onay alabilirsiniz şuanda benim kullandığım wp bile bu hattan (Wp,Telegram,İnsta,Facebook v.s İngiltere olan her uygulamada geçerli açık hattır kişisel bilgileriniz istenmez)
Her gün öğlen kargoya verilir 81 ile sorunsuz teslim edilir. Sim kart 80 TL, Kargo ise 100TL
İçine 10£ yükledikden sonra anlatıcağım taktikle 3.5 yıl kullanabilirsiniz başka bir ödeme yapmanıza gerek yok ödemeyi sim kart oparatörlerine internetten yapıyorsunuz bana değil
Herhangi bir sorunuz varsa Whatsapp: veya Telegram@Publics1881

umutxyp
al bakalım geliyor mu uyanık arkdaş :)
Geliyor uyanık bey. :)

Satabilirsin, ama başarı gibi anlatma.

Beklemeden ucuza direkt satıyorum vb. Şeyler yaz.

Her bölgeye sorunsuz gelir mi bilemem, sonuçta 81 il üzerinde sipariş geçmedim.

Ancak Manisa, Hatay, Ankara, Antalya gibi şehirlerde sorunsuz 1 haftada elime ulaştı.

Özellikle Hatay deprem bölgesinde ve girdiğim adres köy/yayla bölgesi olmasına rağmen 1 haftada ulaştı.

:) Anlatabildim mi? Uyanık bey… :)

Konu Sahibi
publics
#publics3157
Ancak hayal satarsın git dene bakalım gelicek mi deneyipde geldiyse (%100 yalanda) madem bedava dağıt millete ne diye show yapıyorsun Hataya senin yaşın kadar kargo gitti maks 4 gün sürdü boş yapacak yer arama konu şimdide kargo oldu kuyruk acın neyden anlamadım ama bi sorunun varsa numaram orda özelden ara konuşalım dahada burda boş boş konuşma

umutxyp
Ancak hayal satarsın git dene bakalım gelicek mi deneyipde geldiyse (%100 yalanda) madem bedava dağıt millete ne diye show yapıyorsun Hataya senin yaşın kadar kargo gitti maks 4 gün sürdü boş yapacak yer arama konu şimdide kargo oldu kuyruk acın neyden anlamadım ama bi sorunun varsa numaram orda özelden ara konuşalım dahada burda boş boş konuşma
Konuşma tarzınızdan seviyeniz belli oluyor. Asıl sizin amacınız nedir anlamadım. Ben bedavaya alabileceklerini belirttim. Ahlaksızca konuşan sizsiniz. Sizin için yeni bir sipariş oluşturdum. Geldiğinde bu kısma resim eklerim. Ben niye isteyene dağıtayım. Almak isteyen, zamanı olan ama parası olmayanlar direkt sipariş geçsin diye link bıraktım. Çok yanlış üslup ama olsun. Her neyse 1-2 haftaya yeni yanıt atarım kargo gelince ;)

Konu Sahibi
publics
#publics3157
2 hafta değil 2 ay beklerim gelirse yalancı ben olucam eğer ki gelmezse zaten yalan söylediğin belli olucak o sadece formaliteden free sim diyor git forumları oku gelmiyor kimseye 50 kezde başvuru yapsan göndermiyorlar

umutxyp
2 hafta değil 2 ay beklerim gelirse yalancı ben olucam eğer ki gelmezse zaten yalan söylediğin belli olucak o sadece formaliteden free sim diyor git forumları oku gelmiyor kimseye 50 kezde başvuru yapsan göndermiyorlar
🫶 geçen hafta gelmiş. Güvenlik değişince haber verememiş unutmuş. 2 gün önce aldım. Aklıma geldiniz, buyrun.

Ekli dosyalar

• IMG_0768.jpeg
    4.6 MB · Görüntüleme: 38

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)