Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yardım Yetkili için Görev Sistemi

TakoPlay
Merhaba,

Sunucumdaki yetkililere günlük yada haftalık görevler vermek istiyorum. Görevler ses aktifliği yazı kanallarındaki mesaj sayısı, kayıt sayısı, moderasyon komutları kullanımı vs gibi şeyler olacak. Her görevin belirli puanları olacak ve haftalık olarak belirli puanı kazanan yetkililer bir üst role geçecek, negatif puan alanlar (görevleri yerine getirmeyenler) bir alt role düşecek gibi.

Yada örneğin totalde 30 puanı alan A rolüne geçecek totalde 70 puan olan B rolüne geçecek. Bot haftalık olarak puanları sayıp puan sistemine göre rolleri dağıtacak.

Bunun için hazır bir public bot var mı acaba? Sunucumda istatistliklere botu yardımı ile bakıyorum ancak manuel olarak görevleri takip etme imkanım yok malesef.

Özel bir botta olabilir tabii ki ancak sanal sunucum yok. Aylık belirli bir miktar para ödemektense MEE6 gibi sınırsız premium satın alabileceğim bir botta olabilir bahsettiğim işlevi yerine getiren bir bot varsa eğer.

Girdiğim bi sunucuda DYNO ile aşağıdaki resimde görüleceği gibi bir sistem yapmışlar nasıl yapıldığını çözemedim,
1664431847930.png

yardım ve öneriler için şimdiden teşekkürler

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
kardeşim eğer eskilerden bi sunucu tanıyorsan eğer sanmam kira adlı bir ownerin sunucusu vardi aynı sistem ordada işliyordu şimdilerde kendisi dc bıraktı glb sunucu dağıldı felan ayni puan sistemi ordada vardı haftalık görevler falan ama yinede söylüyorum bu sistemi bulup hall edebilirsin ama bu görevleri yapacak yetkilileri bulman daha zor bence
ztn bu sistem olan çoğu sunucudada aynı durum
Ve sadece merak ediyorum sunucunun linkini bıraka bilirmisin rica etsem sadece merak işte

Konu Sahibi
LordKisame
TakoPlay
kardeşim eğer eskilerden bi sunucu tanıyorsan eğer sanmam kira adlı bir ownerin sunucusu vardi aynı sistem ordada işliyordu şimdilerde kendisi dc bıraktı glb sunucu dağıldı felan ayni puan sistemi ordada vardı haftalık görevler falan ama yinede söylüyorum bu sistemi bulup hall edebilirsin ama bu görevleri yapacak yetkilileri bulman daha zor bence
ztn bu sistem olan çoğu sunucudada aynı durum
Ve sadece merak ediyorum sunucunun linkini bıraka bilirmisin rica etsem sadece merak işte

Teşekkür ediyorum. Benim sunucum öyle büyük ve aktif değil. günlük 3-3.5k mesaj atılıyor ses aktifliği de okulların açılması ile epey azaldı gibi. yetkili ekibimiz güzel insanlar. 11 kişiyiz. ben bu görev sistemini açıkçası onları motive etmek için kurmak istiyorum. yetkili rol sayısını arttırıp otomatik seviye atlasınlar ve düşsünler gibi düşündüm. Böylece kimse benim hakkım geçiyor yada yeniyor diye düşünmez.

Sunucu için de, açıkçası aktif olmayacak insanlar gelmesin diye pek böyle forumlarda paylaşmıyorum isimleri. 850 kişi olduğunda inaktifleri sunucudan atmış ve 350 kişiye falan düşürmüştük. boş kalabalığa gerek yok bizim için :) private sunucu değil ama yine de bizle olmayacak kişiler gelmesin diye paylaşmamayı daha doğru buluyorum. Zira burada herkesin kendi sunucusu var, orayı bırakıp bizimle olmazlar diye düşünmekteyim.

Bu arada kira nın sunucusunu yada kullandığı botu bilen varsa eğer bekliyorum :)

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.

deleteduser

Teşekkür ediyorum. Benim sunucum öyle büyük ve aktif değil. günlük 3-3.5k mesaj atılıyor ses aktifliği de okulların açılması ile epey azaldı gibi. yetkili ekibimiz güzel insanlar. 11 kişiyiz. ben bu görev sistemini açıkçası onları motive etmek için kurmak istiyorum. yetkili rol sayısını arttırıp otomatik seviye atlasınlar ve düşsünler gibi düşündüm. Böylece kimse benim hakkım geçiyor yada yeniyor diye düşünmez.

Sunucu için de, açıkçası aktif olmayacak insanlar gelmesin diye pek böyle forumlarda paylaşmıyorum isimleri. 850 kişi olduğunda inaktifleri sunucudan atmış ve 350 kişiye falan düşürmüştük. boş kalabalığa gerek yok bizim için :) private sunucu değil ama yine de bizle olmayacak kişiler gelmesin diye paylaşmamayı daha doğru buluyorum. Zira burada herkesin kendi sunucusu var, orayı bırakıp bizimle olmazlar diye düşünmekteyim.

Bu arada kira nın sunucusunu yada kullandığı botu bilen varsa eğer bekliyorum :)
Sunucu davetini atar mısın?

Konu Sahibi
LordKisame
TakoPlay
1664477664979.png

1664477681380.png

Bu şekilde tam da istediğim türde bir bot varmış ancak sunucuya özel yazılmış.
bu botun altyapısını bulma imkanım var mı?

Echosal#0001
at sunucunu özel bot yapim free zor bulursun

Echosal#0001
Evet aynen istediğim buymuş githubda buldum altyapısını :) çok teşekkür ederim

Merhaba teşekkürler teklif için. acak sanal sunucum yok. o işi halledersem eğer mutlaka haber veririm sizlere.
sanal sunucuyu ben sağlıyorum sizden alınan ücretin yarısı ile sanal sunucu alınıyor

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi