- TakoPlay
Merhaba,
Sunucumdaki yetkililere günlük yada haftalık görevler vermek istiyorum. Görevler ses aktifliği yazı kanallarındaki mesaj sayısı, kayıt sayısı, moderasyon komutları kullanımı vs gibi şeyler olacak. Her görevin belirli puanları olacak ve haftalık olarak belirli puanı kazanan yetkililer bir üst role geçecek, negatif puan alanlar (görevleri yerine getirmeyenler) bir alt role düşecek gibi.
Yada örneğin totalde 30 puanı alan A rolüne geçecek totalde 70 puan olan B rolüne geçecek. Bot haftalık olarak puanları sayıp puan sistemine göre rolleri dağıtacak.
Bunun için hazır bir public bot var mı acaba? Sunucumda istatistliklere
Özel bir botta olabilir tabii ki ancak sanal sunucum yok. Aylık belirli bir miktar para ödemektense MEE6 gibi sınırsız premium satın alabileceğim bir botta olabilir bahsettiğim işlevi yerine getiren bir bot varsa eğer.
Girdiğim bi sunucuda DYNO ile aşağıdaki resimde görüleceği gibi bir sistem yapmışlar nasıl yapıldığını çözemedim,
yardım ve öneriler için şimdiden teşekkürler
Sunucumdaki yetkililere günlük yada haftalık görevler vermek istiyorum. Görevler ses aktifliği yazı kanallarındaki mesaj sayısı, kayıt sayısı, moderasyon komutları kullanımı vs gibi şeyler olacak. Her görevin belirli puanları olacak ve haftalık olarak belirli puanı kazanan yetkililer bir üst role geçecek, negatif puan alanlar (görevleri yerine getirmeyenler) bir alt role düşecek gibi.
Yada örneğin totalde 30 puanı alan A rolüne geçecek totalde 70 puan olan B rolüne geçecek. Bot haftalık olarak puanları sayıp puan sistemine göre rolleri dağıtacak.
Bunun için hazır bir public bot var mı acaba? Sunucumda istatistliklere
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
botu yardımı ile bakıyorum ancak manuel olarak görevleri takip etme imkanım yok malesef. Özel bir botta olabilir tabii ki ancak sanal sunucum yok. Aylık belirli bir miktar para ödemektense MEE6 gibi sınırsız premium satın alabileceğim bir botta olabilir bahsettiğim işlevi yerine getiren bir bot varsa eğer.
Girdiğim bi sunucuda DYNO ile aşağıdaki resimde görüleceği gibi bir sistem yapmışlar nasıl yapıldığını çözemedim,
yardım ve öneriler için şimdiden teşekkürler