Helixo ! 𝙃𝙚𝙡𝙞𝙭𝙤#9999 Katılım 8 Nis 2022 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Şehir İstanbul 23 May 2022 #1 Merhaba discord botunu yetkilendirince sunucuya katılmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Benim için olan sunuculara katıl var ya ondan
Merhaba discord botunu yetkilendirince sunucuya katılmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Benim için olan sunuculara katıl var ya ondan
wisky éwing#7777 Katılım 1 Eyl 2021 Mesajlar 210 Tepkime puanı 59 Şehir İzmir 23 May 2022 #2 Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Sitesine girin. Alt taraftan Administrator seçin Client ID yerine botunuzun idsini girin alttaki link kısmına tıklayın ve botunuzu ekleyin
Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Sitesine girin. Alt taraftan Administrator seçin Client ID yerine botunuzun idsini girin alttaki link kısmına tıklayın ve botunuzu ekleyin
Konu Sahibi Helixo ! 𝙃𝙚𝙡𝙞𝙭𝙤#9999 Katılım 8 Nis 2022 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Şehir İstanbul 23 May 2022 Konu Sahibi #3 wisky' Alıntı: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Sitesine girin. Alt taraftan Administrator seçin Client ID yerine botunuzun idsini girin alttaki link kısmına tıklayın ve botunuzu ekleyin Genişletmek için tıkla ... Bunu demiyorum
wisky' Alıntı: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Sitesine girin. Alt taraftan Administrator seçin Client ID yerine botunuzun idsini girin alttaki link kısmına tıklayın ve botunuzu ekleyin Genişletmek için tıkla ... Bunu demiyorum
wisky éwing#7777 Katılım 1 Eyl 2021 Mesajlar 210 Tepkime puanı 59 Şehir İzmir 23 May 2022 #4 Helixo' Alıntı: Bunu demiyorum Genişletmek için tıkla ... Hangisini?
InFlamess InFlames#2005 Katılım 2 Eyl 2021 Mesajlar 393 Tepkime puanı 129 Şehir İstanbul 24 May 2022 #5 Helixo' Alıntı: Merhaba discord botunu yetkilendirince sunucuya katılmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Benim için olan sunuculara katıl var ya ondan Genişletmek için tıkla ... bot kendi kendine sunuculara katılamaz
Helixo' Alıntı: Merhaba discord botunu yetkilendirince sunucuya katılmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Benim için olan sunuculara katıl var ya ondan Genişletmek için tıkla ... bot kendi kendine sunuculara katılamaz
nowongame Admin nowongame Katılım 22 Tem 2021 Mesajlar 209 Tepkime puanı 3,207 Şehir Batman 24 May 2022 #6 Helixo' Alıntı: Merhaba discord botunu yetkilendirince sunucuya katılmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Benim için olan sunuculara katıl var ya ondan Genişletmek için tıkla ... Developers Portal'dan Public seçeneği açmanız gerekiyor.
Helixo' Alıntı: Merhaba discord botunu yetkilendirince sunucuya katılmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Benim için olan sunuculara katıl var ya ondan Genişletmek için tıkla ... Developers Portal'dan Public seçeneği açmanız gerekiyor.