Off-Topic Yardım

Lixrix CARDERSWATS#0044
Arkadaşlar Merhaba 1,2 Saat önce arkadaşımla kavga ettik bana annemin tc kimligi dahil tüm bilgileri attı gerçekde sınıf arkadaşıyız savcı abim var şikayet etmelimiyim biraz saçma ama arkadaşıma birşey olmasını istemiyorum şikayet edersem yani dava edersem en fazla ne olur ? troll konu değil.

Leáo

smmhizmetleri.com
Leáo#0001
Bir TC vatandaşının kimlik bilgilerine erişmeyi artık çocuk oyuncağına çevirdiler. Haftanın 5 günü yüz yüze geldiğin biriyle kötü olmaya gerek yok, anlık sinirine vermen en doğrusu olur.

hzbeyaz
Arkadaşlar Merhaba 1,2 Saat önce arkadaşımla kavga ettik bana annemin tc kimligi dahil tüm bilgileri attı gerçekde sınıf arkadaşıyız savcı abim var şikayet etmelimiyim biraz saçma ama arkadaşıma birşey olmasını istemiyorum şikayet edersem yani dava edersem en fazla ne olur ? troll konu değil.
En yakın karakola bildirmelisin dostum bu kişi arkadaşın falan değil. Öyleysede artık olmamalı

• Beğen
Tepkiler: Tequila
Null
Bir TC vatandaşının kimlik bilgilerine erişmeyi artık çocuk oyuncağına çevirdiler. Haftanın 5 günü yüz yüze geldiğin biriyle kötü olmaya gerek yok, anlık sinirine vermen en doğrusu olur.
Haklı.

ArviS

Bronz Üye
arviis.
Acıma, ver gitsin

Wicker#1000
Şikayet edip etmemek sana kalmış ama o bilgilere herkes erişebiliyor yani tanımadığın biri dahi sana bunları attığında umursamana gerek yok çünkü hiçbir işe yaramayan bilgiler.

Konu Sahibi
Lixrix
Lixrix CARDERSWATS#0044
sağolun arkadaşlar. yarın arkadaşımla görüşeceğim sonuçları yazarım belki

harryzzers#7700
Gerçekten korkunç bir olay, önceden bu tarz olay yaşamıştım. Koskoca bir ülkenin nüfus bilgileri çocuk oyuncağına dönmüş.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)