Carry Carry#2341 Katılım 21 Nis 2022 Mesajlar 132 Tepkime puanı 17 Şehir Aksaray 17 Haz 2022 #1 Merhaba Arkdaşlar Vcodes-xyz bildiğiniz gibi bir sitesi var ama ben türkçe halini bulamdım düzenlenmiş hali varsa atabilir misniz?
Merhaba Arkdaşlar Vcodes-xyz bildiğiniz gibi bir sitesi var ama ben türkçe halini bulamdım düzenlenmiş hali varsa atabilir misniz?
Queaxtra Queaxtra#6164 Katılım 23 Eki 2021 Mesajlar 132 Tepkime puanı 26 Şehir Yurtdışı 17 Haz 2022 #2 Carry' Alıntı: Merhaba Arkdaşlar Vcodes-xyz bildiğiniz gibi bir sitesi var ama ben türkçe halini bulamdım düzenlenmiş hali varsa atabilir misniz? Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle yoktur tam bir bilgim yok fakat kendiniz indirip türkçe yapabilirsiniz.
Carry' Alıntı: Merhaba Arkdaşlar Vcodes-xyz bildiğiniz gibi bir sitesi var ama ben türkçe halini bulamdım düzenlenmiş hali varsa atabilir misniz? Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle yoktur tam bir bilgim yok fakat kendiniz indirip türkçe yapabilirsiniz.
Konu Sahibi Carry Carry#2341 Katılım 21 Nis 2022 Mesajlar 132 Tepkime puanı 17 Şehir Aksaray 17 Haz 2022 Konu Sahibi #3 Queaxtra' Alıntı: Büyük ihtimalle yoktur tam bir bilgim yok fakat kendiniz indirip türkçe yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Şu anda başladım ama html çok bilmediğim için zorlanıyorum.
Queaxtra' Alıntı: Büyük ihtimalle yoktur tam bir bilgim yok fakat kendiniz indirip türkçe yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Şu anda başladım ama html çok bilmediğim için zorlanıyorum.
Queaxtra Queaxtra#6164 Katılım 23 Eki 2021 Mesajlar 132 Tepkime puanı 26 Şehir Yurtdışı 17 Haz 2022 #4 Carry' Alıntı: Şu anda başladım ama html çok bilmediğim için zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Sadece yazılar değişseniz yeter. Eğer back-endi değiştirirseniz hatalar alabilirsiniz.
Carry' Alıntı: Şu anda başladım ama html çok bilmediğim için zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Sadece yazılar değişseniz yeter. Eğer back-endi değiştirirseniz hatalar alabilirsiniz.
Konu Sahibi Carry Carry#2341 Katılım 21 Nis 2022 Mesajlar 132 Tepkime puanı 17 Şehir Aksaray 17 Haz 2022 Konu Sahibi #5 Queaxtra' Alıntı: Sadece yazılar değişseniz yeter. Eğer back-endi değiştirirseniz hatalar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tmm hocam.
Queaxtra' Alıntı: Sadece yazılar değişseniz yeter. Eğer back-endi değiştirirseniz hatalar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tmm hocam.