Satış Website Koruması

WhoUld#1234
Merhaba brolar ben whouldxrd bildiğiniz üzere bazı dostlar saldırı v.b alıyor bunun için koruma isteyen bana buradan yazabilir isteyene ücretsiz plan verilir ancak özellikler düşüktür gene de düşmez ücretli alacaksanız site büyüklüğüne göre fiyat biçiyorum ve saldırı boyutuna buraya yazarsanız iletişime geçerim

Discord:WhoUld#1234

harryzzers#7700
Web Geliştirme kategorisinde açsaydınız daha iyi olurdu.

Konu Sahibi
whouldxrd
WhoUld#1234
evet ancak deneme isteyene vericem 3-5 gün kullanmayı bileceklerini sanmıyorum gerçi de olsun o yüzden buraya açtım satıyorum ve pahalı ancak faydalanan faydalansın istedim 500 lira en düşük paketim alabileceklerini sanmıyorum.

Konu Sahibi
whouldxrd
WhoUld#1234
bende denesinler işleri gçrülsün diye herkeze deneme veriyorum zaten paylaşmak güzeldir

harryzzers#7700
elbette doğru, fakat doğru kategoride açmalısınız..

'xel#7228
evet ancak deneme isteyene vericem 3-5 gün kullanmayı bileceklerini sanmıyorum gerçi de olsun o yüzden buraya açtım satıyorum ve pahalı ancak faydalanan faydalansın istedim 500 lira en düşük paketim alabileceklerini sanmıyorum.

Hocam bir öneri de bulunayım bunu türk sitelerin de yapmak yerine yabancı siteler de yapabilirsiniz, Türkiye üzerinden pek fazla alıcı çıkacağını sanmıyorum.
Yabancı siteler de dolar veya euro kurunda satabilirsiniz, kazancınız daha fazla olur.

• Beğen
Tepkiler: whouldxrd

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)