HasanDuman Hasan Kalaç#0007 Katılım 17 Ara 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Şehir Bilecik 17 Ara 2022 #1 Merhaba Glichte 7 24 seste tutacak komutu olan varmi v14 icin
Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 424 Şehir Yurtdışı 17 Ara 2022 #2 Forumda biraz gezerseniz doğru kodu bulursunuz, v12 olarak ayırmanıza gerek yok. JavaScript: client.on("ready", () => { client.channels.get("id").join(); })
Forumda biraz gezerseniz doğru kodu bulursunuz, v12 olarak ayırmanıza gerek yok. JavaScript: client.on("ready", () => { client.channels.get("id").join(); })
Konu Sahibi HasanDuman Hasan Kalaç#0007 Katılım 17 Ara 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Şehir Bilecik 17 Ara 2022 Konu Sahibi #3 Tequila' Alıntı: Forumda biraz gezerseniz doğru kodu bulursunuz, v12 olarak ayırmanıza gerek yok. JavaScript: client.on("ready", () => { client.channels.get("id").join(); }) Genişletmek için tıkla ... Hocam alta verilen hata veriyor modul hatasi lakin package.js dan mödül yükleyemiyorum. Ekli dosyalar Adsız.png 65.3 KB · Görüntüleme: 201 s.png 12.8 KB · Görüntüleme: 204
Tequila' Alıntı: Forumda biraz gezerseniz doğru kodu bulursunuz, v12 olarak ayırmanıza gerek yok. JavaScript: client.on("ready", () => { client.channels.get("id").join(); }) Genişletmek için tıkla ... Hocam alta verilen hata veriyor modul hatasi lakin package.js dan mödül yükleyemiyorum.
Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 424 Şehir Yurtdışı 17 Ara 2022 #4 HasanDuman' Alıntı: Hocam alta verilen hata veriyor modul hatasi lakin package.js dan mödül yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Bu bir modül hatası değil. Hatanın verdiği kısma git ve ekran görüntüsü yolla, fazla kıprma.
HasanDuman' Alıntı: Hocam alta verilen hata veriyor modul hatasi lakin package.js dan mödül yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Bu bir modül hatası değil. Hatanın verdiği kısma git ve ekran görüntüsü yolla, fazla kıprma.
Konu Sahibi HasanDuman Hasan Kalaç#0007 Katılım 17 Ara 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Şehir Bilecik 17 Ara 2022 Konu Sahibi #5 Tequila' Alıntı: Bu bir modül hatası değil. Hatanın verdiği kısma git ve ekran görüntüsü yolla, fazla kıprma. Genişletmek için tıkla ... yaptim reis zar zor Tepkiler: Tequila
Tequila' Alıntı: Bu bir modül hatası değil. Hatanın verdiği kısma git ve ekran görüntüsü yolla, fazla kıprma. Genişletmek için tıkla ... yaptim reis zar zor