- ! 'Astvoid&cv#8188
Arkadaşlar öncelikle merhabalar Aranıza yeni katıldım. Eğer forum hakkında yanlışlarım varsa Kusuruma bakmayın
direk konuya geçiyorum:
Altda paylaşmış olduğum kod şu işlevi görüyor, .setDescription('denememesajı') kısmına göndermek istedigimiz mesajı yazıyoruz ve Hangi kanala göndereceğimizi kanal_ID yazan yere yazıyoruz ama ben bunu istemiyorum örneğin şu şekil; !gönder #göndermek istedigin kanal <mesaj> Bunu nasıl yapabiliriz şimdiden Teşekkürler...
Altda paylaşmış olduğum kod şu işlevi görüyor, .setDescription('denememesajı') kısmına göndermek istedigimiz mesajı yazıyoruz ve Hangi kanala göndereceğimizi kanal_ID yazan yere yazıyoruz ama ben bunu istemiyorum örneğin şu şekil; !gönder #göndermek istedigin kanal <mesaj> Bunu nasıl yapabiliriz şimdiden Teşekkürler...
JavaScript:
const Discord = require("discord.js");
module.exports = {
calistir: async(client, message, args) => {
if(!message.member.permissions.has("814214924199788614")) return message.reply("**Bu komudu Kullanabilmek için Bot sahibi veya Botun sahibinin izni olması gerekir.**")
const embed = new Discord.MessageEmbed()
.setTitle("")
.setDescription('denememesajı')
.setColor("F9BEDE")
.setFooter(`Kullanan ${message.author.tag}`, message.author.displayAvatarURL({ dynamic: true }))
return client.channels.cache.get('kanal_ID').send({embeds : [embed]}) //kanal ID yere mesajı göndermek istedigimiz kanalın ID sini yazacağız
},
name: "gönder",
description: "",
aliases: [''],
kategori: "admin",
usage: "",
}