Yardım V13 Duyuru kodu (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

! 'Astvoid&cv#8188
Arkadaşlar öncelikle merhabalar Aranıza yeni katıldım. Eğer forum hakkında yanlışlarım varsa Kusuruma bakmayın :) direk konuya geçiyorum:

Altda paylaşmış olduğum kod şu işlevi görüyor, .setDescription('denememesajı') kısmına göndermek istedigimiz mesajı yazıyoruz ve Hangi kanala göndereceğimizi kanal_ID yazan yere yazıyoruz ama ben bunu istemiyorum örneğin şu şekil; !gönder #göndermek istedigin kanal <mesaj> Bunu nasıl yapabiliriz şimdiden Teşekkürler...

JavaScript:
const Discord = require("discord.js");

module.exports = {
    calistir: async(client, message, args) => {
        if(!message.member.permissions.has("814214924199788614")) return message.reply("**Bu komudu Kullanabilmek için Bot sahibi veya Botun sahibinin izni olması gerekir.**")

const embed = new Discord.MessageEmbed()
        .setTitle("")
        .setDescription('denememesajı')
        .setColor("F9BEDE")
        .setFooter(`Kullanan ${message.author.tag}`, message.author.displayAvatarURL({ dynamic: true }))

return client.channels.cache.get('kanal_ID').send({embeds : [embed]})      //kanal ID yere mesajı göndermek istedigimiz  kanalın ID sini yazacağız

},
name: "gönder",
description: "",
aliases: [''],
kategori: "admin",
usage: "",
}

!Edip#0170
sunucuma özel kullandığım gönder komutu budur.
kullanım: !gönder <kanal id> <mesaj>
geliştirip embed yazabilirsin
JavaScript:
  if(!message.member.permissions.has('BAN_MEMBERS')) return message.channel.send({ content: `**• Bu komutu kullanma yetkiniz bulunmamaktadır!**`})
  let kanal = args[0];
      if (!kanal) return message.reply({ content: "Bir kanal İD yazmalısın!!"});
  let mesaj = args.slice(1).join(' ');
if (mesaj.length < 1) return message.reply({ content: 'Göndermek istediğin mesajı yazmalısın!'});
  client.channels.cache.get(kanal).send({ content: `\n` + mesaj });
    message.channel.send({ content: `**Mesaj Gönderildi!**`});

Konu Sahibi
Astvoid
! 'Astvoid&cv#8188
sunucuma özel kullandığım gönder komutu budur.
kullanım: !gönder <kanal id> <mesaj>
geliştirip embed yazabilirsin
JavaScript:
  if(!message.member.permissions.has('BAN_MEMBERS')) return message.channel.send({ content: `**• Bu komutu kullanma yetkiniz bulunmamaktadır!**`})
  let kanal = args[0];
      if (!kanal) return message.reply({ content: "Bir kanal İD yazmalısın!!"});
if (mesaj.length < 1) return message.reply({ content: 'Göndermek istediğin mesajı yazmalısın!'});
  client.channels.cache.get(kanal).send({ content: `\n` + mesaj });
    message.channel.send({ content: `**Mesaj Gönderildi!**`});
Çok teşekkürler Usta Deniyeceğim.

Konu Sahibi
Astvoid
! 'Astvoid&cv#8188
Sorun Çözüldü yazmaynı unutmuşum. Arkadaşların yardımı ile Aşşağıdaki kod ortaya çıktı. Yarıdmlarınız için teşekkür ederim.. KOD V13

JavaScript:

module.exports = {
    calistir: async function (client, message, args, content) {

if (!message.member.permissions.has("814214924199788614")) // Burasına PERM lerden istediginizi yazabilirsiniz Şuan id ye özel oldugu için 1 kişi kulanabilir buraya kendi id nizi veya ADMINISTRATOR yazabilirsiniz
            return message.reply("Bu komudu Kullanabilmek için Bot sahibi veya Botun sahibinin izni olması gerekir.");
        let kanal = args[0];
        if (!kanal)
            return message.reply({ content: "Bir kanal İD yazmalısın!!" });
        if (mesaj.length < 1)
            return message.reply({ content: 'Göndermek istediğin mesajı yazmalısın!' });

.setTitle("")
            .setDescription(`${mesaj}`)
            .setColor("F9BEDE")
            //.setImage(`https://i.imgur.com/0NE0A8v.png`)
            .setFooter(`Kullanan ${message.author.tag}`, message.author.displayAvatarURL({ dynamic: true }));
        return message.client.channels.cache.get(kanal).send({embeds : [embed]});

},

name: "embed-mesaj",
description: "Botun bulundugu her sunucuya istediği kanala mesaj yollar",
aliases: ['mesaj2'],
}

wolrock#9048
Arkadaşlar öncelikle merhabalar Aranıza yeni katıldım. Eğer forum hakkında yanlışlarım varsa Kusuruma bakmayın :) direk konuya geçiyorum:

Altda paylaşmış olduğum kod şu işlevi görüyor, .setDescription('denememesajı') kısmına göndermek istedigimiz mesajı yazıyoruz ve Hangi kanala göndereceğimizi kanal_ID yazan yere yazıyoruz ama ben bunu istemiyorum örneğin şu şekil; !gönder #göndermek istedigin kanal <mesaj> Bunu nasıl yapabiliriz şimdiden Teşekkürler...

JavaScript:

module.exports = {
    calistir: async(client, message, args) => {
        if(!message.member.permissions.has("814214924199788614")) return message.reply("**Bu komudu Kullanabilmek için Bot sahibi veya Botun sahibinin izni olması gerekir.**")

.setTitle("")
        .setDescription('denememesajı')
        .setColor("F9BEDE")
        .setFooter(`Kullanan ${message.author.tag}`, message.author.displayAvatarURL({ dynamic: true }))

return client.channels.cache.get('kanal_ID').send({embeds : [embed]})      //kanal ID yere mesajı göndermek istedigimiz  kanalın ID sini yazacağız

},
name: "gönder",
description: "",
aliases: [''],
}
güzel olmuş <3

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)