- Unknown#0000
Merhaba sevgili Discord Türkiye forum kullanıcıları. Ben Arı Paketim Bilişim Hizmetleri ve Teknoloji Müdürlüğü Firma Sahiplerinden Emzel. Uygun fiyata owo cash almak istiyoruz. Öyle 3M - 4M almayı düşünmüyoruz. Çok almayı düşünüyoruz. Yaklaşık 15M 20M kadar. Tabi ki bunların hepsini tekte almayacağız. Günlük atma limiti olduğundan dolayı. Bunların hepsinide tek bir kişiden almayı planlamıyoruz. Uyguna verebilecek kişiler varsa yorumlara yazarsa sevinirim. Konulara baktım çoğu 10 tl diyor. 8-9 TL diyenler ise bakmıyor ulaşamıyorum. Satacak kişiler varsa 6-8 tl arasında alabilirim fazlasını veremem. Çok owo alacağım için 8 , 9 , 10 tlden almak bana pahalıya patlar. Ödemeyi itemsatıştan kabül ediyorum. İki taraftada güven oluşur. Ben uğraşamam onla diyenler varsa ininal ile ödeme yaparım fakat bu zamanda iki taraf arasında güven oluşamayabiliyor. İlk sen yok ilk sen at şeyleri dönüyor ben bunlarla uğraşamam. Ben itemsatıştan alırım dedim. Ben uğraşamam diyenler ininale kabülüm diyenler ilk owoyu atar parayı atarım. Bir çok referansım kefilim zaten var. İsteyene gösterebilirim. Bazı kefillerimle konuşturabilirim. Kanıtlar sunabilirim. Satmak isteyenler lütfen yorumlardan yazsın veya instagramdan yazsın.
İnstagram = @aripaketim
İnstagram = @aripaketim
Son düzenleme: