- kaanshu#1337
Not:
- Bu şu anda bir denemedir ve herkesin uygulamasında bu seçeneğe erişimi yoktur! Yine de gelecekte daha fazla ayrıntı için bizi izlemeye devam edin!
- Ayrıca, uygulama içi geri ödemeler şu anda mobil cihazlarda mevcut değildir
UYGULAMA ÜZERİNDEN NASIL GERİ ÖDEME TALEBİNDE BULUNURUM?
1. Deneyin bir parçasıysanız, uygulamamızın
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
veya masaüstü sürümünden Discord hesabınıza giriş yapın ! Ardından , Kullanıcı Ayarları > Faturalandırma'da uygulama içi geri ödemelere erişebilirsiniz . Aşağıda 2. " Satın alma Sorunlar? " , Bir göreceksiniz " Geri Ödeme " butonuna.
Bir satın alma para iadesi için uygunsa, "Geri Ödeme" düğmesi şöyle görünür:

️ Bir satın alma işlemi geri ödeme için uygun değilse, "Geri Ödeme" düğmesi gri olur ve bu satın alma işleminin neden iade edilemediğini anlarsınız:

3. "Geri Ödeme" düğmesine tıkladığınızda, "Geri ödeme için bir neden seçin" diye soran bir modal ve sizi geri ödeme politikamız hakkında bilgilendiren bir metin göreceksiniz.

4. Açılır menüyü tıklamanız ve bir neden seçmeniz gerekecektir. Olası nedenler şunlardır:
- kullanmadığım bir hediye aldım
- Fikrimi değiştirdim
- yanlışlıkla aldım
- İptal etmeyi unuttum
- Boost'ları kullanırken sorun yaşadım
- beklediğim gibi değildi
- Nitro planlarını değiştirmek istiyorum
- Artık ona ihtiyacım yok
- Başka bir şey

GERİ ÖDEMEMİN BAŞARILI OLDUĞUNU NASIL ANLARIM?
Geri ödeme başarıyla işlendi ise, modal yakın, sırt Faturalandırma sekmesine gönderiyor ve satın alma diyor yeşil etiketi olacağı iade " REFUNDED " .
BİR HATA GÖRÜRSEM NE OLUR?
Bir hata varsa ve geri ödeme başarıyla işlenemezse, "Bir şeyler ters gitti" mesajı görünür ve daha fazla yardım için
Giriş yap veya kayıt ol.
ile iletişime geçmeniz gerekir .
Kaynak :
Giriş yap veya kayıt ol.