Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Off-Topic Üniversite Sınavına 34 Hafta (238 Gün) Kaldı

• Konuyu başlatan deleteduser
  • Başlangıç tarihi

deleteduser

Bu sene Üniversite sınavına girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim, hepinizi elemeye geliyorum :D

Şaka bir yana bende stresten bir gıdım eser yok, çok rahat davranıyorum sanırım

Elminsterxld#0007
Kardeşim atma yks postu lütfen insta giriyorum görüyorum oraya giriyorum görüyorum bi burda yoktu bunu da gördük moral 0 dayi

Echosal#0001
Kardeşim atma yks postu lütfen insta giriyorum görüyorum oraya giriyorum görüyorum bi burda yoktu bunu da gördük moral 0 dayi
1 yıl noyunca köpek gibi bot yazıp yks'ye girince hocaya const ve let tanımlamarını anlatma şeklim

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)