Tanıtım Sunucunuzdaki En Hızlı Parmaklar Kimin? | SustumBot ile Cümle Yazma Yarışması.

nemoniz
⚡ SustumBot - Benzersiz Kelime Yarışması Heyecanı! Arkadaşlarına meydan oku ve sunucudaki "En Hızlı Parmakların" gerçekte kimde olduğunu kanıtla! ⌨️💨

🎮 Nasıl Oynanır?

• /tsustum veya /fasttype yazarak oyunu başlatın.
  • Geri sayımın bitmesini bekleyin.
  • Ekranda beliren cümleyi olabildiğince hızlı şekilde sohbete yazın!
  • Cümleyi eksiksiz ve doğru yazan ilk kişi olun, +1 puanı kapın! 🏆
🌍 Tek Bot, Çift Dil Desteği Kelime dağarcığınızı ve yazma hızınızı iki farklı dilde test edin:

• 🇹🇷 Türkçe: /tsustum (Özenle seçilmiş akıcı Türkçe sözler, deyimler ve cümleler)
  • 🇬🇧 İngilizce: /fasttype (Doğal İngilizce 3-6 kelimelik günlük cümleler ve kalıplar)
⏱️ Tetikte Olun, Süreleri Kollayın! Rekabeti adil tutmak ve sohbet kirliliğini (spam) önlemek için dengeli bir bekleme (cooldown) sistemi kullanıyoruz:

• Oyun Komutları: 1 Dakika ⚡ (/tsustum ve /fasttype arasında ortak süredir)
  • İstatistik & Rütbeler: 15 Saniye (/points ve /leaderboard için)
🏆 Rütbeni Yükselt & Sıralamayı Domine Et Yeni başlayan acemi bir yazıcıdan efsanevi bir kelime avcısına uzanan serüvenini takip et. Her sunucunun kendi içerisinde özel rekabetçi sıralama tablosu vardır!

• 🔰 Başlangıç (0 Puan)
  • 🏅 Klavye Çömezi (1-10 Puan)
  • ⚡ Hızlı Yazıcı (10-50 Puan)
  • 🔥 Tanrısal Parmaklar (50+ Puan)
Kendinizin (veya arkadaşınızın) rütbesini görmek için /points, sunucunun En İyi 10 Şampiyonunu görmek için /leaderboard komutunu kullanın!

🛡️ Adil Oyun & Yüksek Performans

• Hile Koruması: Kopyala-yapıştır (copy-paste) ve makro kullanımını anında tespit eden özel dahili koruma sistemi. Rekabetin her zaman %100 adil olmasını sağlıyoruz!
  • Hızlı & Kesintisiz: Mükemmel bir yarış deneyimi için sıfır gecikmeli oynanış.
  • Kalıcı İstatistikler: Güçlü veritabanımız sayesinde puanlarınız güvenle saklanır, ilerlemeniz asla silinmez!
📋 Komut Listesi

• /tsustum - Türkçe kelime yarışını başlatır
  • /fasttype - İngilizce kelime yarışını başlatır
  • /points - Kendi puanınızı (veya başkasınınkini) ve rütbenizi gösterir
  • /leaderboard - Sunucudaki en iyi 10 şampiyonu sıralar
  • /help - Detaylı oyun rehberini açar
  • /invite - Bot davet linki ve destek sunucusunu verir
  • /vote - Büyümemiz için Top.gg üzerinden bize oy vereceğiniz linki gösterir
Yarışmaya hazır mısın? Hemen SustumBot'u ekle ve arkadaşlarına nihai klavye hız savaşında meydan oku! 🚀

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)