Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Off-Topic Şunların Çekilişini Yapayım mı?

• Konuyu başlatan deleteduser
  • Başlangıç tarihi

deleteduser

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Toplama Arşiv :D

Ahım şahım şeyler yok ama arşivde baya bir şey birikmiş, başkalarının da faydalanması için çekiliş yapıp vereyim diyorum. Ne diyorsunuz?

Elminsterxld#0007
Hocam sövüş şeyi için yapmalısınız, iyi forumlar

umutxyp
"Fake Kanıt Yapmak İçin Gereken Arşiv" isimli dosyayı paylaşmanızı önermiyorum. Bu bir suçtur. Sahte kanıt oluşturmak, yaymak, herkese açık arz etmek resmi bir suçtur. Bir kişi bunu kullanıp başını derde sokar ise sizde resmi olarak yardım ve yataklık suçundan yargılanırsınız.

MUSRAR#4059
güzel pack yani çekiliş yapılabilir :D

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
dikkatimi çeken 1 veya 2 şey var. 1. botun içine girme dosyası hepsinin fix yediğini hatırlıyordum en son bide onun dışında sövüş programıyla token generator ilgimi çekti diğerlerine hiç bakmaya bile ihtiyac yok bence

Calpim#0008
Ne kadar işe yarar bilinmez.

Konu Sahibi

deleteduser

"Fake Kanıt Yapmak İçin Gereken Arşiv" isimli dosyayı paylaşmanızı önermiyorum. Bu bir suçtur. Sahte kanıt oluşturmak, yaymak, herkese açık arz etmek resmi bir suçtur. Bir kişi bunu kullanıp başını derde sokar ise sizde resmi olarak yardım ve yataklık suçundan yargılanırsınız.
Vermeyeceklerimi ayrı olarak not defterine kaydettim zaten, içinde o da var

Konu Sahibi

deleteduser

dikkatimi çeken 1 veya 2 şey var. 1. botun içine girme dosyası hepsinin fix yediğini hatırlıyordum en son bide onun dışında sövüş programıyla token generator ilgimi çekti diğerlerine hiç bakmaya bile ihtiyac yok bence
Bende ki program fix yiyemez, öyle bir şey söz konusu bile değil :D

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi