- selim#1337
Öncelikle selamlar baylar/bayanlar
Bu gün sizlere videolar izleyerek kendi emeğim ile yazdığım v13.6.0 basit alt yapılı discord botumu vereceğim
Eminim ki bu basit alt yapı çoğu kişinin işini görecektir.
Alt yapı link:
Bu alt yapı içerisinde neler var?
1- Cooldown control
2- Yetki control
3- context menu komutları (userinfo, avatar)
4- (Sadece) Slash komutlar ile çalışır [avatar ping userinfo help]
Size bottan bir kaç anlık fotoğraf ve komut göstereceğim eğer beğenirseniz tek ricam
Bottan Fotoğraflar:
Komutları az fakat çok sağlam bir temiz alt yapı dediğim gibi videolar izleyerek tane tane elle yaptım hiç bir hatası yoktur
Geliştirilebilir mi çok çok aşırı geliştirilip iyi bir yere gelebilecek bir alt yapıya sahip
(help komutu userinfo) tane tane hatalarını ayıklayıp düzenledim
Kullanan kişilere şimdiden hayırlı olsun
Kullananlar githubdan yıldız atarsa çok memnun kalırım iyi bir ilgi görürse daha da geliştirip (veritabanı yeni komutlar) ile beraber paylaşabilirim.
İyi forumlar - l33t
Bu gün sizlere videolar izleyerek kendi emeğim ile yazdığım v13.6.0 basit alt yapılı discord botumu vereceğim
Eminim ki bu basit alt yapı çoğu kişinin işini görecektir.
Alt yapı link:
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
Bu alt yapı içerisinde neler var?
1- Cooldown control
2- Yetki control
3- context menu komutları (userinfo, avatar)
4- (Sadece) Slash komutlar ile çalışır [avatar ping userinfo help]
Size bottan bir kaç anlık fotoğraf ve komut göstereceğim eğer beğenirseniz tek ricam
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
Bu projemi yıldızlamanız olacaktır.Bottan Fotoğraflar:
Komutları az fakat çok sağlam bir temiz alt yapı dediğim gibi videolar izleyerek tane tane elle yaptım hiç bir hatası yoktur
Geliştirilebilir mi çok çok aşırı geliştirilip iyi bir yere gelebilecek bir alt yapıya sahip
(help komutu userinfo) tane tane hatalarını ayıklayıp düzenledim
Kullanan kişilere şimdiden hayırlı olsun
Kullananlar githubdan yıldız atarsa çok memnun kalırım iyi bir ilgi görürse daha da geliştirip (veritabanı yeni komutlar) ile beraber paylaşabilirim.
İyi forumlar - l33t