Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yardım Sizce Paylaşayımmı

deleteduser

Selam Dostlar, 4 aya yakındır kullandıgım v12 botlarım artık eskidi. Kendime yeni bir sistem yapmayı düşünüyorum Sizce 4 aydır kullandıgım botları paylaşmalımıyım ? Botlar saglam işe yarar oyun sisteminden tut dağıtıcı vb. yani full + full Bu arada kimsede yok diyebilirim bu proje Ssler ;

Ekli dosyayı görüntüle 5298Ekli dosyayı görüntüle 5299Ekli dosyayı görüntüle 5300Ekli dosyayı görüntüle 5301Ekli dosyayı görüntüle 5302Ekli dosyayı görüntüle 5303
Paylaşma hayatım, millete prim vermeye gerek yok :D

Sen şimdi bunu paylaşırsan alıp editlerler ve "Benim botum" diye gezerleer ortada

Konu Sahibi
onwr
onwr#1000

Sen şimdi bunu paylaşırsan alıp editlerler ve "Benim botum" diye gezerleer ortada
v12 la ne işe yarıcak ama içindeki çoğu sistem kimsede yok

Konu Sahibi
onwr
onwr#1000

Satsak kaç lira eder piyasayı bilmiyom

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)