- Echosal#0001
Selamlar iyi akşamlar sizi üzmek istemem belki mutlu olursunuz falan fakat cidden yoruldum bu sabah daha yeni karşılaştım adam geliyor taş taş geçiyor falan x kişisi senden iyi x kişisine bakıyorum 4-5 yıldır bu işte ben daha başlayalı 4-5 ay oluyor hani bu 4-5 ay içinde
c++ c# lua html css js
öğrendim aile deseniz zaten yok yazılımcı olsan ekmek yiyemezsin falan filan daha yeni ihanete uğradım bundan 1 ay önce zar zor büyüttüğümüz 800 kişilik Athena patlatıldı kardeşim dediğim kişi tarafından hani neden anlamıyorum kimseye yaranılmıyor mu insanlar bir şey istedi yaptım çoğunluk ile ücretsiz yaptım 3-5 bir şeyi paralı satınca bunun da egolu mu oluyoruz? neyse bu forumda ki herkese teşekkür ediyorum özellikle
@Lowzyxd @Aventia @Calpim e gerçekten iyi insanlar her zaman moral verdiler.
c++ c# lua html css js
öğrendim aile deseniz zaten yok yazılımcı olsan ekmek yiyemezsin falan filan daha yeni ihanete uğradım bundan 1 ay önce zar zor büyüttüğümüz 800 kişilik Athena patlatıldı kardeşim dediğim kişi tarafından hani neden anlamıyorum kimseye yaranılmıyor mu insanlar bir şey istedi yaptım çoğunluk ile ücretsiz yaptım 3-5 bir şeyi paralı satınca bunun da egolu mu oluyoruz? neyse bu forumda ki herkese teşekkür ediyorum özellikle
@Lowzyxd @Aventia @Calpim e gerçekten iyi insanlar her zaman moral verdiler.