- justdaimon
Selam, Discord'un en büyük belası
sanal mafyalardan nasıl korunulabilir birkaç adımda anlatacağım!

1-) Sanal Mafyaları Tanıma
Sanal mafyalar kendi içlerinde toplam 3 kategoriye ayrılır, dilerseniz bunlardan bahsedelim;
- Tagcı ve Sövüşcüler: Bunlar görüp görebileceğiniz en gülünç insanlardır. Tek bildikleri dini, ailevi ve milli değerlere küfür etmektir. Bass açarak ve tizz kullanarak kulaklara zarar verdiklerini düşünüyorlar. Böyle insanları örnek almayın ne olursunuz daha fazla türemesini istemiyorum. Bu tarz insanlardan kesinlikle korkmayın her şey sağ tıklayıp engellemeye bakıyor. Boş yere karakterinizden ödün vermeyin.
- DDoS'cu Ekip: Bu arkadaşlara demek istediğim çok şey var maalesef ki forumda muhtemelen küfür/argo yasaktır. Genelde clan halinde dolaşırlar ve kurbanlarını ararlar insanlara ithaat ettiklerini düşünürler. Bu tarz clanlar ile karşılaştığınızda yapmanız gerekenlerden ve yapmamanız gerekenlerden bahsedeyim. Kesinlikle aynı ses odasına veya aynı sesli sohbete girmeyiniz. Onlar tarafından gönderilen hiçbir bağlantıya tıklamayınız. DM üzerinden muhattap bile olmayınız. Eğer ki bunları yapamadıysanız IP adresinizin yenilenmesi için lütfen modeminizi yeniden başlatabilirsiniz bu bir bakıma çözüm olabilir. Sakın bu insanlardan korkmayın eğer ki internet üzerinde ufak araştırma yaparsanız bunları çok kolay bir şekilde bulabilirsin ve eğer o insanları bulursanız hayatlarına konabilirsiniz. Onlar hiçbir şekilde hacker değiller bunu unutmayın. Hacker çok ayrı bir dünya, bunların yaptıkları sadece kendi egolarını tatmin etmekten başka bir şey değildir.
- CC Kullananlar: Bunlar genelde yukarıda bahsettiğim "Tagcı ve Sövüşcüler" ile ek paket halinde gelmektedir. Bunlar CC dediğimiz kartlar ile yani tabiri caiz ile çalıntı kredi kartları ile kendilerine alışveriş yapan arkadaşlardır. Nitro ve birçok şeyi satın almış olabilirler. Size en büyük önerim sakın bu işleri bulaşmayın, bulaştırmayın. Eğer ki en ufak şekilde arkanızda iz bırakır ve yakalanırsanız ters kelepçe ile evden alırlar sizi şakaya gelecek bir şey asla değil bu şey uyarıyorum. Gidin para kazanabileceğiniz bir dalda kendinizi geliştirin paranızı biriktirin ve almak istediğiniz şeyi alın. Bu tarz insanlara özenmeyin.
Profil fotoğraflarına havalı sigara veya alkol içen adamları koyup "havalı" olduklarını düşünenlere de ayrı bir şaşırıyorum açıkcası, şu "discord.gg/7894" "discord.gg/1879" tarzı saçmalıklarda da zamanınızı harcamayın rica ediyorum. Onlar gibi olmayın, oldurmayın!
2-) Ne Yapmamalısınız?
Yukarıda bahsettiğim ve söylediğim gibi lütfen bu tarz insanlara özenmeyiniz. Hayatlarında hiçbir başarıya sahip olamayacak insanlar bunlar. Bu tarz insanlardan kesinlikle nitro tarzı şeyler satın almayınız. Dediğim gibi paranızı biriktirip düzgün ahlaklı bir şekilde istediğinizi alabilirsiniz. Size söyleyeceklerim bu kadar biraz daşşak geçecektim fakat gerçekten çok komik ve utanç verici haldeymiş insanlar bu yaptıklarını "havalı" buluyorlar bu çok daha komik, utanıyorum. Özel durumlarına veya açıklamalarına "C#, Hacker, Coder, Developer, xxx..." yazan insanlara da aldırış göstermenizi önermem. Eğer ki gerçekten bir hedefiniz varsa ahlaklı bir şekilde para kazanmak istiyorsanız istedikleriniz almak istiyorsanız Google'da her şey var. Sadece ne yapmak istediğinize karar verin hoşunuza giden neyse onu yapın para sonradan gelecektir. Konudan baya çıktım fakat gerçekten rezil halde Discord'un Türkiye kısmı saçma sapan bir hale gidiyor.
ÖNEMLİ HATIRLATMA
HİÇBİR DAVET İLE HEDİYE/NİTRO VEREN SUNUCULARA ZAMANINIZI HARCAMAYIN! SAÇMALIKTAN İBARETDİR HİÇBİR İNİNAL, PAPARA TARZI FİRMALAR DİSCORD'DA HEDİYE DAĞITMAZ!
çok sinir bozucu...
HİÇBİR DAVET İLE HEDİYE/NİTRO VEREN SUNUCULARA ZAMANINIZI HARCAMAYIN! SAÇMALIKTAN İBARETDİR HİÇBİR İNİNAL, PAPARA TARZI FİRMALAR DİSCORD'DA HEDİYE DAĞITMAZ!
çok sinir bozucu...
Son düzenleme: