era7yar7 batuhan Katılım 28 Tem 2025 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Şehir Bitlis Bugün 19:30 #1 discord kullanıyorum istediğim rozeti alabileceğim bir plugin .vs uygulama var mı nighord mu ne diyorlar ama bulamadım onunda plugini
discord kullanıyorum istediğim rozeti alabileceğim bir plugin .vs uygulama var mı nighord mu ne diyorlar ama bulamadım onunda plugini
namydll dcmedyam. Katılım 22 Kas 2023 Mesajlar 28 Tepkime puanı 3 Şehir Bingöl Bugün 19:33 #2 nightcord trojen diye biliyorum hocam dikkat edin Tepkiler: era7yar7
Konu Sahibi era7yar7 batuhan Katılım 28 Tem 2025 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Şehir Bitlis Bugün 19:34 Konu Sahibi #3 namydll' Alıntı: nightcord trojen diye biliyorum hocam dikkat edin Genişletmek için tıkla ... hiç indirmedim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim yorumlarda falan görüyordum sürekli
namydll' Alıntı: nightcord trojen diye biliyorum hocam dikkat edin Genişletmek için tıkla ... hiç indirmedim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim yorumlarda falan görüyordum sürekli
Contento Contento#0001 Katılım 5 Eki 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 5 Şehir İstanbul Bugün 20:29 #4 era7yar7' Alıntı: discord kullanıyorum istediğim rozeti alabileceğim bir plugin .vs uygulama var mı nighord mu ne diyorlar ama bulamadım onunda plugini Genişletmek için tıkla ... İstediğiniz rozet nedir? Sadece görsel amaçlı mı istiyorsunuz?
era7yar7' Alıntı: discord kullanıyorum istediğim rozeti alabileceğim bir plugin .vs uygulama var mı nighord mu ne diyorlar ama bulamadım onunda plugini Genişletmek için tıkla ... İstediğiniz rozet nedir? Sadece görsel amaçlı mı istiyorsunuz?