Şikayet Radicord - Nitelikli Dolandırıcı

ghostshopp
Şikayetçi Olduğunuz Üye
Wyrathx
Şikayet Nedeni
Dolandırıcı
Şikayet ile İlgili Konu Linki
https://dcturkiye.com/konular/discord-token-generator-26-tool-uygun-fiyatlara-satilik.15444/
Merhaba,

Wyrathx isimli arkadaş ile radicord.com ( Kendi sitesi ) üzerinden 2-3 gün gibi bir süre konustuk. Token gen arıyordum ve formuna denk geldim.

Bana bahsi geçen programı deneme sürümü bahanesiyle iletti. Başta vdse kurulum yaptım lakin arkadaş sonradan şahsi bilgisayarıma kurmamı talep etti. Kurulumdan 2 gün sonra gece saat 00.45'desatıs yapmıs olduğum site üzerinden bakiyemden 7.200TL değerinde Razr gold pini satın alımı yapılmıs. Forumdan daha öncedende yasaklanmıs ve yeni hesap üzerinden bu tarz dolandırıcılık yapmaya devam ediyor.

Elimdeki tüm kanıtlar ile en yakın zamanda savcılığa başvuracağımı bildirmek isterim :)

Son düzenleme:
Konu Sahibi
DcPanelim
ghostshopp
Not; kendisi sitesi üzerinden Calıntı kart ile işlem gerçeklştirdiğinide söyledi, programı çalıntı kartlar üzerinden ücretli yapay zeka modellerini satın alarak geliştiriyor.

mail bilgilerime erişerek hesaba giriş yaptığı için hem google hemde alışverişin yapıldığı site üzerinden ip adresi gözüküyor :D

Konu Sahibi
DcPanelim
ghostshopp
Yaşanan Olaydan sonra sitesini kapatmıstır.

Aventia

Aventia | Yasin
Yönetici
Moderator
aventia
Selam @DcPanelim ,

Bahsettiğiniz konu ile ilgili kanıtları lütfen konuya da ekleme yapınız. İlgili kişi forum üzerinden "Çoklu hesap kullanımı" sebebi ile yasaklanmıştır.

Konuyu 2 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 2 ziyaretçi)

• Bilgi