astiva ✮ āstivā#9521 Katılım 5 Eyl 2022 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Şehir Denizli 7 Eyl 2022 #1 Promo çekerken "Üzgünüz, görünüşe göre bir hata oluștu ve o kodukullanamayacaksın." Hatası. Resimdeki hatayı veriyor , Sebebi nedir? Ekli dosyalar Screenshot_6.png 9.7 KB · Görüntüleme: 120
Promo çekerken "Üzgünüz, görünüşe göre bir hata oluștu ve o kodukullanamayacaksın." Hatası. Resimdeki hatayı veriyor , Sebebi nedir?
Ufqzyn KenDayy#0001 Katılım 26 Ağu 2021 Mesajlar 247 Tepkime puanı 124 Şehir Yurtdışı 7 Eyl 2022 #2 Kartın Blocke Yemiş olmalı Aynı karttan birçok kez Nitro çektiysen olur öyle farklı kart kullan
Konu Sahibi astiva ✮ āstivā#9521 Katılım 5 Eyl 2022 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Şehir Denizli 7 Eyl 2022 Konu Sahibi #3 Ufqzyn' Alıntı: Kartın Blocke Yemiş olmalı Aynı karttan birçok kez Nitro çektiysen olur öyle farklı kart kullan Genişletmek için tıkla ... 3 kart ile denedim , blokeli kartlar ile denediğimde bu ödeme yöntemi onaylanamıyor diyor. Bu ss'de yeni açtığım ininal ile denedim.
Ufqzyn' Alıntı: Kartın Blocke Yemiş olmalı Aynı karttan birçok kez Nitro çektiysen olur öyle farklı kart kullan Genişletmek için tıkla ... 3 kart ile denedim , blokeli kartlar ile denediğimde bu ödeme yöntemi onaylanamıyor diyor. Bu ss'de yeni açtığım ininal ile denedim.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 7 Eyl 2022 #4 Tam olarak bu yoruma göz atabilirsin, sorununun sebebi bu olabilir. > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
Tam olarak bu yoruma göz atabilirsin, sorununun sebebi bu olabilir. > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
Konu Sahibi astiva ✮ āstivā#9521 Katılım 5 Eyl 2022 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Şehir Denizli 7 Eyl 2022 Konu Sahibi #5 Aventia' Alıntı: Tam olarak bu yoruma göz atabilirsin, sorununun sebebi bu olabilir. > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... Hesap açılalı 20 gün oldu. Büyük ihtimalle sorun bu yüzden kaynaklanıyor.
Aventia' Alıntı: Tam olarak bu yoruma göz atabilirsin, sorununun sebebi bu olabilir. > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... Hesap açılalı 20 gün oldu. Büyük ihtimalle sorun bu yüzden kaynaklanıyor.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 7 Eyl 2022 #6 astiva' Alıntı: Hesap açılalı 20 gün oldu. Büyük ihtimalle sorun bu yüzden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla ... Evet, yüksek ihtimalle bu yüzden bu hatayı alıyorsun.
astiva' Alıntı: Hesap açılalı 20 gün oldu. Büyük ihtimalle sorun bu yüzden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla ... Evet, yüksek ihtimalle bu yüzden bu hatayı alıyorsun.