Türker turkwr Katılım 2 Eyl 2021 Mesajlar 108 Tepkime puanı 28 Şehir İzmir 27 Haz 2022 #1 Geçen gün @nowongame 'nin profilinde bir çerçeve vardı. Bence bu çerçeve boost basan kişilere seçme izni verilse güzel olabilir. Oyla 0 Downvote
Geçen gün @nowongame 'nin profilinde bir çerçeve vardı. Bence bu çerçeve boost basan kişilere seçme izni verilse güzel olabilir.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 27 Haz 2022 #2 Henüz net bir şey olmamasıyla birlikte bu tarz bir düşüncenin olduğunu bilmeni isterim.
onwr onwr#1000 Katılım 6 May 2022 Mesajlar 523 Tepkime puanı 105 Şehir Antalya 28 Haz 2022 #3 Aventia' Alıntı: Henüz net bir şey olmamasıyla birlikte bu tarz bir düşüncenin olduğunu bilmeni isterim. Genişletmek için tıkla ... Kanka ben boosterim ama rozet yok ?
Aventia' Alıntı: Henüz net bir şey olmamasıyla birlikte bu tarz bir düşüncenin olduğunu bilmeni isterim. Genişletmek için tıkla ... Kanka ben boosterim ama rozet yok ?
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 28 Haz 2022 #4 Lowzyxd' Alıntı: Kanka ben boosterim ama rozet yok ? Genişletmek için tıkla ... Henüz şu anki sunucu ile rozet bağlanmadı ayrıca bu tarz sorunlarını konu altından yorum yapmak yerine Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. açarak yazabilirsin.
Lowzyxd' Alıntı: Kanka ben boosterim ama rozet yok ? Genişletmek için tıkla ... Henüz şu anki sunucu ile rozet bağlanmadı ayrıca bu tarz sorunlarını konu altından yorum yapmak yerine Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. açarak yazabilirsin.
onwr onwr#1000 Katılım 6 May 2022 Mesajlar 523 Tepkime puanı 105 Şehir Antalya 28 Haz 2022 #5 Aventia' Alıntı: Henüz şu anki sunucu ile rozet bağlanmadı ayrıca bu tarz sorunlarını konu altından yorum yapmak yerine Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. açarak yazabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Dogru diyorsun özür dilerim. Tepkiler: Aventia
Aventia' Alıntı: Henüz şu anki sunucu ile rozet bağlanmadı ayrıca bu tarz sorunlarını konu altından yorum yapmak yerine Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. açarak yazabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Dogru diyorsun özür dilerim.