Yardım Otomatik Join For Join Botu YARDIM !

Crixus#0001
Arkadaşlar Merhaba Otomatik Join For Join ( j4j ) botu kodunu atarmisiniz karşi tarafinda sunucusuna giren otomatik j4j yapan

Seha

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
Seha#2115
Arkadaşlar Merhaba Otomatik Join For Join ( j4j ) botu kodunu atarmisiniz karşi tarafinda sunucusuna giren otomatik j4j yapan
Selam, şu ana kadar baya araştırdım hatta yazmaya çalıştığım bile oldu fakat öyle bir bot şu anda piyasada yok.

Ayrıca konuyu lütfen Yardım katagorisine taşırmısınız.

Son düzenleme:
! BlackMoonTR#4372
Yardım edemem kusura bakma ama J4J Botları açmak bence kötü birşey. Ama sen bilirsin.

InFlames#2005
Karşıki sunucuya giremezsiniz malesef benim bildiğim kadarıyla ayrıca tokeni bu şekilde kullanmak tos kurallarına aykırı bir davranıştır yani hesabınız kapatılır ama yinede kullanmak isterseniz internette bunun için altyapılar mecvut eğer isteyen bir kaç kişi daha olursa bende kodlayıp atarım belki, iyi günler.

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
İstediğiniz bot selfbot olarak adlandırdığımız işlemdir. Bu olay discord'un tos kurallarına aykırı olduğu için hesabının kapatılmasıyla sonuçlanır. Tavsiyem kullanmaman yönündedir fakat yine de ısrarcıysan github üzerinde araştırma yapabilirsin.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)