Yardım Lütfen bana discorda bulunmayan yaratıcı bir bot fikri verin 🛠️

➸ѕнα∂σω cнαѕєя-ѕαмαツ#0006
Lütfen bana discord'da bulunmayan yaratıcı güzel bir fikir verin. Yardımınıza ihtiyacım var, lütfen görüpte gecmeyin. Lütfen sadece 2 dakikanızı ayırarak bir bot fikri yazın görüşürüz.

Yushy.ExE#0001
Kanka mesela bir rewards sunucusu için yapabilirsin. İnsanlar invitelerini yaptıktan sonra belirlediğin kanala !nitro yazarlar mesela oto nitro atar bot sonra invitesini sıfırlar öyle birşey yapabilirsin

Leáo

smmhizmetleri.com
Leáo#0001
Etiket "YARDIM" olarak değiştirildi, lütfen daha dikkatli olun.

4wuqey#0001
Coin botu yapabilirsin.Belli coine ulaşan üyeler belirlediğin sunucudan sana ulaşarak ödül isteyebilirler.

KenDayy#0001
Yapabileceğin Çok Şey Var Diyebilirim Benimde Aklımda Onlarca Bot Fikri Var Ama Ekipsiz Yapılmıcak Şeyler ve Yapabildikten Sonra Makina Ücreti Olsun Gerekli Şeyler Var Yani Örnek Vereyim, Google İle Alakalı Bir Bot Yapılabilir Bu Benim Aklıma Geldi Ama Ben Üst Düzzey Birşey Düşünüyorum Arama Sistemi Bulunacak Örnek: !search Türkiye(türkiye) Bunu Görsel Şeklinde Atıcak Tabi Bunun İçin CANVAS Modülü Gerekli Google Görünümü Yani Arayüzünü Kopyalayıp Atacak, Yapabilme Durumun Varsa Ortak Olabilirim CANVAS Dilini Oldukça Biliyorum Ve Tasarımda yapabiliyorum!

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)