Şikayet İtemSatış

Mordex#0789
Merhaba, bir hafta öncesine kadar itemsatış üzerinden method satışları yapmaktaydım.
Bu satışlar sıkıntısız ve sorunsuz yapılmaktaydı ancak ne gibi bir sorun oldu bilmiyorum illegal içerik satışı yapmakla suçlandım.

Bu ürünü satışa çıkarmadan önce Canlı Destek'e attım ve kontrol edilmesini istedim, hiçbir sıkıntı olmadığını ve satışa sürebileceğim söylenmişti.
Daha sonra Canlı Destekte çalışan başka birisi ile görüştüm ve beni illegal içerik satışı yapmakla suçladı. Daha önce yaşadığım durumdan biraz bahsetmeme rağmen ağır bir dille benimle konuştu. Bu personelede içeriği kontrol edebilmesi için attım, kontrol ettikten sonra düzeltmem gereken yerleri söyledi ve düzeltmeme rağmen tekrar kontrolünü istedim; sonuç olarak bu benim doğal hakkım, bana dönüp 'tek seferlik kontrol sağlayabiliyoruz' dedi.

Hesabım kapatıldı, hesap bakiyemdeki parayı kayıtlı bankaya bir hafta sonra aktaracaklarını söylediler; bugün yazdım ve 'paramı kesin alabilirmiyim?' sorusunu Canlı Desteğe yönelttim. Bana bu konu hakkında bilgimiz yok denildi, yarın tekrar ulaşmamı söyledi. Bu ulaşım sonucu eğer hakkım olanı alamazsam ne gibi şeyler yapmam gerekiyor?

Bu arada itemsatış üzerinden lapetxs kullanıcı isimli satıcı benimle ağır ithamlar bulunarak konuştu. Benim paketimde olan şeyleri kendi paketine alarak satışını gerçekleştiriyor. Bu piyasada en çok tutulan Method satıcısıydım, ben varken satış bile yapamayan birisi satışlarda Hype dönemi geçiriyor..

Biraz şüpheleniyorum, Canlı Destek çalışanlarının satış için hesabı olabilirmi?
Profil:

harryzzers#7700
Geçmiş olsun dostum.

xCenny#1881
evet banada bu oldu banlanmıs bulunmaktayım ve paramı hicbir sekilde çekemiyorum banka kartı lazım diyor papara innal olmaz dedi

Leáo

smmrocket.net
leao
Method satışı site tarafından desteklenmiyor, paranız ortlama 1 hafta bekletildikten sonra gönderiliyor. Geçmiş olsun 😕

burakuss

Bronz Üye
catworn
Method satışı site tarafından desteklenmiyor, paranız ortlama 1 hafta bekletildikten sonra gönderiliyor. Geçmiş olsun 😕
method satışı desteklenmiyorsa neden kategorisini açmışlar? uzak durun sitenin destek sistemi berbat. dolandırıldığınızda hesabınızı yasal yollarla arayın diyorlar kişinin bilgilerini savcılığa verebiliriz diyorlar yani bir anlamı yok sistemin.

kedy

.gg/amongusturkiye
kedythefirst
method satışı desteklenmiyorsa neden kategorisini açmışlar? uzak durun sitenin destek sistemi berbat. dolandırıldığınızda hesabınızı yasal yollarla arayın diyorlar kişinin bilgilerini savcılığa verebiliriz diyorlar yani bir anlamı yok sistemin.
Method satışı şu şekilde desteklenmiyor; Early düşürme vb içerikler illegale girdiği için desteklenmiyor ki olması gereken bu.

burakuss

Bronz Üye
catworn
Riot Games de aynı şekilde hesap satışını desteklemiyor fakat engellemiyor, desteklemek ve yasaklamak farklı şeyler
riot games ile itemsatış ne alaka?? bu adamların işi satış yapmak madem desteklemiyorsun açtırma ilanını milletide uğraştırma

Konu Sahibi
Mordex#0789
Ya bozulduğum nokta şu; ben illegal satış yapmıyordum ancak illegal satış yaptığımı iddia ettiler ancak method kategorisinde yüzlerce illegal içerikli satış mevcut, neden sadece ben suçsuz yere cezalandırıldım?
Bu siteyi severek kullanıp, severek satışlar yapıyordum. Hesabımın kapatılması beni çok üzdü.

Bakalım, hesapta kalan bakiyeyi teslim ederler diye ümit ediyorum; kayıtlı banka hesabımda bulunmakta, birde bir istekte bulunmak istiyorum. Bu tarz satış sitesi varmı? Yani, bazı platformlar için Method satışı yapabileceğim başka site varmı?

Konu Sahibi
Mordex#0789
evet banada bu oldu banlanmıs bulunmaktayım ve paramı hicbir sekilde çekemiyorum banka kartı lazım diyor papara innal olmaz dedi
Yani sanal kart olayı çok iyi birşey ancak resmi bankacılıkta bir hesabın olmalı diye düşünüyorum, bu arada ininal hesabı geçerli diye biliyorum.

destinity

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
destinity#0001
Umarım en kısa zamanda gerçek anlaşılır ve satışlarına devam edebilirsin.

Konu Sahibi
Mordex#0789
Umarım en kısa zamanda gerçek anlaşılır ve satışlarına devam edebilirsin.
Sanırım hesabımı açmayı düşünmüyorlar, iletişimde düzgün konuşmama rağmen böyle bir çözüm bulmuşlar; neyse hayırlısı olsun.

Bu tarz satış sitesi bilen varmı?

Konu Sahibi
Mordex#0789
İtemSatış üzerinden canlı desteğe bağlanıp bana söyledikleri gibi durumu aktardım ancak Canlı Destek 7 sattığım ürünler hakkında şikayet olduğu için paramın verilmeyeceğini söyledi, daha sonra ısrar ederek başka Canlı Destek ile görüşmek istediğimi söyledim. Canlı Destek 3 ve 5'e gerekli kanıtları atarak paramın kayıtlı banka hesabına geçmesini söyledim, sağolsunlar yardımcı oldular; bugün paramın kayıtlı banka hesabına geçeceği söylendi. Akşam saatlerine kadar geçmezse tekrar buraya yazarım ve videolarıda atarım.

Bu arada bu olay harici başka şeylerde gelişti onlarıda açıklayayım.
Bu olaylardan önce Sakarya Teknokent'in yönetim ofisine ulaştım ve durumdan bahsettim. Bana bir telefon numarası verdiler ve İtemSatış yönetim ofisine ait olduğunu söylediler; ben bu telefon numarasını aradığım zaman karşıma çıkan herkimse bilmiyorum hiç dinlemeden patır-patır birşeyler anlatmaya başladı.

Daha sonra durumdan bahsettim ve kullanıcı adımı istedi, kullanıcı adımı ilettim. Bunlardan önce hiç dinlemedi, konuyu bilmeden kullanıcı adımı istedi; benim cevabım şöyle oldu 'kardeşim konuyu bilmeden nasıl sorunu çözeceksin, konuyu anlatayım daha sonra yardımcı olabilirsiniz; öncelik konuya hakim olsan daha iyi olmazmı?' diye cevap verdim. Konuyu anlatıp paramın geçmesini istedim, dediğim gibi bugün geçmezse videolarıda buraya atarım.

Konu Sahibi
Mordex#0789
Vallaha anlayamadım, iki-üç gündür yazıyorum ancak kısıtlı cevap veriyorlar; onlar bile emin değil. Yöneticiler hesap bakiyesi geçişi için istekte bulunmuşmu diye soruyorum 'bilemiyoruz' cevabı alıyorum. Bugün alamazsan ne yapmalıyım diye soruyorum 'yarın tekrar bağlanın' diyorlar; benimi oyalıyorlar çözemedim.

Bakacaz, bugün içerisinde bakiye geçişi sağlanmazsa; yarın tekrar iletişime geçip durumu sorgulayacağım. Sonuç olarak site üzerinden satış yaparak bende yönetim kadrosuna para akışı sağladım. Bu emeğimi böyle hiç etmeleri hoş değil.

Konu Sahibi
Mordex#0789
Tamam, param aktarıldı.
Bu arada birşeyden bahsetmek istiyorum.

Şimdi ben iki gün önce iletişime geçtiğim zaman Canlı Destek 7 benim paramın bana verilmeyeceğini söylemişti. Yani, ürünlerim hakkımda şikayetler almışlar bu yüzden paramı vermeyeceklerini söylemişti ancak ben ısrar ederek başka canlı destek ile görüşmek istediğimi söyledim ve bu olayın ucunu bırakmadım. Sizlerede bu şekilde konuşurlarsa hakkınızı arayın, çünkü benim paramın üstüne çökmek istedi. Ben gidip Sakarya Teknokent'i aradım ve gerekli yerler ile iletişime geçtim, isterse 1TL olsun yinede hakkınızı yedirmeyin zaten kesintilerden deli para kazanıyorlar; aç gözlü olduklarını belli ettiler.. Neyse.

LTXShop

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
g0rkem#0618
Ğ.ÜASDFGPĞASGÖOPĞSEFKÖĞPASEOWFGMSĞEPFJASEF

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi