Alınacak İnstagram 200k hesap alınacak

! `Almancii †#1938
200 k hesap arıyorum bütçe 900 kurulumu önemli değil bot basacak arkadaşlar düşmesin yeter benim için işletme hesabı yapılacak itemsatış üzerinden alabilirim

not : düşen botlardan basıp parayı alıp kaçan arkadaşlara gereken ceza maddi ve hukuki olarak uygulanacaktır ona göre hesabı satarken bunları okuyarak satın

Lissandra6295
Takipçi hizmetlerimiz bulunmaktadır ilgilenirseniz discord üzerinden iletişime geçip bilgi alabilirsiniz

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Takipçi alırdım da düşüyor diye hesap arıyorum düşmeyen takipçi varsa (telafili hariç) alırım
Belli bir süre (30-90-365) garantili takipçi var fakat tamamen düşmeyen hakkında maalesef bilgim yok. Düşüşler olsa bile fazla olmuyor zaten bunun için bir şüphen olmasın.

Unknown#0000
Tavsiyem normal kişilerden almayın mesela rap sayfaları olsun müzikle ilgili fln yine içerik üreticileri bazen satılığa çıkarıyor maddi durumdan dolayı. Onları alabilirsiniz. 200K yoktur ama 50k 60klık hesaplar satılığa çıkıyor hep. Normal kişilerden bulacağınızı sanmam ya bot basmıştır ya gerçek takipçi ama düşüş olur yani öyle diyim. Bot olsun yine her hangi bir şey basmak hesapta olumsuzluk yapabilir.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi