Yardım Hosting ve VDS firması öneri!!

Sharpy

Merhaba!​

*
Node.js tabanlı bir site hostlamak için önerebileceğiniz bir host firması var mı? Ayrıca discord botlarınıda aktif edebileceğim bir vds firma önerisi var mı?
Aklımdaki bazı host ve vds firmaları;
-
-
-
(Sık bakımlar yaptığını duyduğumdan dolayı en son tercih olarak düşünüyorum)

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Discord botları için Amazon'un servisini önerebilirim, kullandım ve bir sorun yaşamadım. Amazon için dilersen bu konuya da göz atabilirsin.
>

xd. lips#0001

Merhaba!​

*
Node.js tabanlı bir site hostlamak için önerebileceğiniz bir host firması var mı? Ayrıca discord botlarınıda aktif edebileceğim bir vds firma önerisi var mı?
-
-
-
Öneriler için teşekkürler. Ben bu firmalar dışında Kayizer'i öneririm. Fiyat performans açısından gayet güzel bir hizmet sağlıyorlar.

KenDayy#0001
Öneriler için teşekkürler. Ben bu firmalar dışında Kayizer'i öneririm. Fiyat performans açısından gayet güzel bir hizmet sağlıyorlar.
Kayizeri Önermiyorum Çünkü Bu Diyeceğim Şey Çoğu Bot Sahipleri Tarafından Doğrulandı Kayizerde Yetkili Olan Ali Veya Alican Adlı Yetkili Herhalde Şuanda Ayrılmış Bilmiyorum Onun Onaylı Bir Botu Var Hem Onun Botu İçin Hemde Kendi Çıkarları İçin Sponsor Oldukları Botların ve Bot İçin VDS Almış Kullanıcıların Makinalarına Girip Botların Altyapılarını Yedekliyorlardı Şaunda Öyle Birşey Varmı Tam Bilgim Yok Ama Bu Olay Doğru Bir Olaydır Kendimde Biliyorum.

xd. lips#0001
Kayizeri Önermiyorum Çünkü Bu Diyeceğim Şey Çoğu Bot Sahipleri Tarafından Doğrulandı Kayizerde Yetkili Olan Ali Veya Alican Adlı Yetkili Herhalde Şuanda Ayrılmış Bilmiyorum Onun Onaylı Bir Botu Var Hem Onun Botu İçin Hemde Kendi Çıkarları İçin Sponsor Oldukları Botların ve Bot İçin VDS Almış Kullanıcıların Makinalarına Girip Botların Altyapılarını Yedekliyorlardı Şaunda Öyle Birşey Varmı Tam Bilgim Yok Ama Bu Olay Doğru Bir Olaydır Kendimde Biliyorum.
İlk defa senden duydum. Ben daha önceden botlarım için kullandım. Bir sorun yaşamadım ancak dediğin doğruysa gerçekten büyük sıkıntı. Teşekkürler uyarın için.

KenDayy#0001
İlk defa senden duydum. Ben daha önceden botlarım için kullandım. Bir sorun yaşamadım ancak dediğin doğruysa gerçekten büyük sıkıntı. Teşekkürler uyarın için.
2020 Sonlarında ve 2022 Başlarında Bu Olay Hala Vardı Şuan Öyle Birşey Varmı Bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: xdlips
RAGE#0001

Merhaba!​

*
-
-
-
Selam, sana kendimin de çalıştığım ve daha öncesinde müşterisi olduğum saganetwork'ü önerebilirim dostum.

Web Siteleri ve hosting için:
Oyun ve vds için:

unknown#0000
Konu Sahibi
Sharpy
Sharpy
Herkese teşekkürler, herkesten farklı firma önerileri geldiği için kafam biraz karıştı. Önerdiğiniz firmaları tek tek değerlendireceğim. Tekrardan teşekkürler 👋🏻

batu#4407

Merhaba!​

*
-
-
-
Merhabalar,
Odeaweb öneririm.

nowongame
Önerileri okurken çok güldüm.
Hayatında Discord botları dışında hosting ihtiyacı duymamış kişilerin önerebileceği hosting firmaları birçoğu.
Önerdikleriniz birçoğu çok yakın zamanda birçok insanı mağdur etti. (hacklendik, veri kaybı vs)
Eğer ciddi projeler yönetiyor ve işinizi önemsiyorsanız mağduriyet durumda size en iyi hizmeti verecek firmaları tercih etmelisiniz.
Paypal veya global ödeme yöntemlerinden en az birine sahipseniz kullanın, bunlara sahip değilseniz ve Türklerden hizmet almak istiyorsanız kullanmanızı tavsiye ederim.

Konu Sahibi
Sharpy
Sharpy
Önerileri okurken çok güldüm.
Hayatında Discord botları dışında hosting ihtiyacı duymamış kişilerin önerebileceği hosting firmaları birçoğu.
Önerdikleriniz hepsi çok yakın zamanda birçok insanı mağdur etti. (hacklendik, veri kaybı vs)
Eğer ciddi projeler yönetiyor ve işinizi önemsiyorsanız mağduriyet durumda size en iyi hizmeti verecek firmaları tercih etmelisiniz.
Paypal veya global ödeme yöntemlerinden en az birine sahipseniz kullanın, bunlara sahip değilseniz ve Türklerden hizmet almak istiyorsanız kullanmanızı tavsiye ederim.
Öneri için teşekkür ederim.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)