Yardım Hocam ne botu istersiniz

Echosal#0001
Selamlar bir bot yapmak istiyorum öncekileri gibi

Bu arada hala eski konulara göz atmadın mı cidden çok kötüsün minik echosal ağlamaya gidecek ama önceki konulara bakarsan mutlu olur;

Reklam sonu

Neyse bir bot yapmak istiyorum ve sizinde önerilerinizi istiyorum botlist botu olur falan filan olur.

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
en güzel öneriyi yapana istediği bir bot free

Calpim#0008
Eğlence botu yapabilirsin, diğer türde ki botları hali hazırda yapmışsın zaten. Geriye eğlence botu kalmış gibi duruyor :)

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
Eğlence botu yapabilirsin, diğer türde ki botları hali hazırda yapmışsın zaten. Geriye eğlence botu kalmış gibi duruyor :)
güzel bir öneriye benziyor 15:00'a kadar kimse yazmazsa istediğiniz bir bot ücretsiz sizin olcak

• Beğen
Tepkiler: Calpim

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Yaptığın botlar oldukça kapsamlı ve yararlı gözüküyor. Önerim Spotify ve Youtube linkleri çalabilen bot yapman şeklindedir çünkü Discord üzerinde Spotify linki çalabilen botlar sınırlı sayıda bulunuyor, bu yüzden işe yarayacağını düşünüyorum.

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
Yaptığın botlar oldukça kapsamlı ve yararlı gözüküyor. Önerim Spotify ve Youtube linkleri çalabilen bot yapman şeklindedir çünkü Discord üzerinde Spotify linki çalabilen botlar sınırlı sayıda bulunuyor, bu yüzden işe yarayacağını düşünüyorum.
aslında bu bot var fakat satmak ve satmamak arasında kararsızım çünkü bot spotify reklamıda veriyor yani bir şarkı çalarken reklamda giriyor araya buda spotify'ın para kazanması için yoksa biliyorsunuz rythm'a olan aynısı banada olur

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
aslında bu bot var fakat satmak ve satmamak arasında kararsızım çünkü bot spotify reklamıda veriyor yani bir şarkı çalarken reklamda giriyor araya buda spotify'ın para kazanması için yoksa biliyorsunuz rythm'a olan aynısı banada olur
Orası öyle fakat Spotify çalan bota ihtiyaç olduğunu düşünüyorum, karar senin.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)