Haberler Fall Guys ücretsiz oldu!

harryzzers#7700
Fall Guys ne zaman ücretsiz olacak

Çok oyunculu bir video oyunu olan Fall Guys, 2020 yılında piyasaya sürüldü. Video oyun geliştiricisi Epic Games, 2021 yılında oyunun geliştiricisi Mediatonic'i satın aldı ve oyunun artık ücretsiz olacağını duyurdu. Peki Fall Guys ne zaman ücretsiz olacak? İşte konuyla ilgili detaylar...​

Battle royale parti oyunu , Mediatonic tarafından geliştirildi ve 4 Ağustos 2020 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyunu 48 saat içinde 2 milyondan fazla kişi satın aldı. 2021 yılında ise Epic Games, oyunun geliştiricisi Mediatonic'i satın aldı. Geçtiğimiz günlerde de Fall Guys'ın tüm platformlarda ücretsiz olacağı duyuruldu.

Piyasaya sürüldüğü dönemde oldukça dikkat çeken bugünden itibaren (21 Haziran) artık ücretsiz.
Fall Guys, daha önce Steam üzerinden ücretli olarak indiriliyordu. Ancak bugünden itibaren Epic Games Store üzerinden tamamen ücretsiz olacak ve oyun Steam mağazasından da kaldırıldı.

Epic Games'den ücretsiz olarak oynayın:

Devamı için,

Carry#2341
Bu konuyu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Tequila
justdaimon
Yine para verdirdiğim oyun ücretsiz olmuş, deliricem... Agalara da ben aldırmıştım vicdan azabı çekiyorum.

• Beğen
turkwr
Ücretsiz olmasına çok sevindim. Crackli bir şekilde indirmeye çalışıyordum dün.

• Beğen
VΞXΛЯØИ _♡#0127
Yayınlarda izledigim kadarı ile oyun gayet eğlenceli gibi gözüküyor , indirince bakıcaz

• Beğen

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi