Wreath Wreath.#2012 Katılım 24 Eyl 2021 Mesajlar 22 Tepkime puanı 23 14 Eki 2021 #1 Sunucu adı: Evren Bozması Sunucu adresi: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Sunucu hakkında: Yeni arkadaşlıklar edinip, salak-saçma kişilerin olmadığı; aktif ve samimi bir sohbeti olan, sunucu (aile)... Hepinizi bekliyorum!
Sunucu adı: Evren Bozması Sunucu adresi: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Sunucu hakkında: Yeni arkadaşlıklar edinip, salak-saçma kişilerin olmadığı; aktif ve samimi bir sohbeti olan, sunucu (aile)... Hepinizi bekliyorum!
Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 424 Şehir Yurtdışı 15 Eki 2021 #2 Wreath' Alıntı: Sunucu adı: Evren Bozması Sunucu adresi: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Sunucu hakkında: Yeni arkadaşlıklar edinip, salak-saçma kişilerin olmadığı; aktif ve samimi bir sohbeti olan, sunucu (aile)... Hepinizi bekliyorum! Genişletmek için tıkla ... İyi..
Wreath' Alıntı: Sunucu adı: Evren Bozması Sunucu adresi: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Sunucu hakkında: Yeni arkadaşlıklar edinip, salak-saçma kişilerin olmadığı; aktif ve samimi bir sohbeti olan, sunucu (aile)... Hepinizi bekliyorum! Genişletmek için tıkla ... İyi..