slorixsh slorixsh#6304 Katılım 24 Kas 2021 Mesajlar 141 Tepkime puanı 33 Şehir İzmir 17 Haz 2022 #1 Eğer Gelirse "Kullanıcı Profili" Yerinden Artık Sunucu İçi Profilinizi de Değiştirebiliceksiniz. Bir Resimle Şekillendireyim;
Eğer Gelirse "Kullanıcı Profili" Yerinden Artık Sunucu İçi Profilinizi de Değiştirebiliceksiniz. Bir Resimle Şekillendireyim;
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 17 Haz 2022 #2 Direkt "ayarlar > kullanıcı profili" kısmından mı değiştireceğiz ?
Konu Sahibi slorixsh slorixsh#6304 Katılım 24 Kas 2021 Mesajlar 141 Tepkime puanı 33 Şehir İzmir 17 Haz 2022 Konu Sahibi #3 Aventia' Alıntı: Direkt "ayarlar > kullanıcı profili" kısmından mı değiştireceğiz ? Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.
Aventia' Alıntı: Direkt "ayarlar > kullanıcı profili" kısmından mı değiştireceğiz ? Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 17 Haz 2022 #4 slorixsh' Alıntı: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla ... Hangi sunucu için değiştirdiğimizi nasıl seçeceğiz ?
slorixsh' Alıntı: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla ... Hangi sunucu için değiştirdiğimizi nasıl seçeceğiz ?
Konu Sahibi slorixsh slorixsh#6304 Katılım 24 Kas 2021 Mesajlar 141 Tepkime puanı 33 Şehir İzmir 17 Haz 2022 Konu Sahibi #5 Aventia' Alıntı: Hangi sunucu için değiştirdiğimizi nasıl seçeceğiz ? Genişletmek için tıkla ... Vallaha Hocam Sanırım Tüm sunucularda otomatik ayarlanacak, çünkü sunucu seçme ile ilgili bir yer göremedim.
Aventia' Alıntı: Hangi sunucu için değiştirdiğimizi nasıl seçeceğiz ? Genişletmek için tıkla ... Vallaha Hocam Sanırım Tüm sunucularda otomatik ayarlanacak, çünkü sunucu seçme ile ilgili bir yer göremedim.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 17 Haz 2022 #6 slorixsh' Alıntı: Vallaha Hocam Sanırım Tüm sunucularda otomatik ayarlanacak, çünkü sunucu seçme ile ilgili bir yer göremedim. Genişletmek için tıkla ... Belki gelecektir de henüz gelmemiştir.
slorixsh' Alıntı: Vallaha Hocam Sanırım Tüm sunucularda otomatik ayarlanacak, çünkü sunucu seçme ile ilgili bir yer göremedim. Genişletmek için tıkla ... Belki gelecektir de henüz gelmemiştir.
Konu Sahibi slorixsh slorixsh#6304 Katılım 24 Kas 2021 Mesajlar 141 Tepkime puanı 33 Şehir İzmir 17 Haz 2022 Konu Sahibi #7 Aventia' Alıntı: Belki gelecektir de henüz gelmemiştir. Genişletmek için tıkla ... Gelirse eğer konuyu düzenlerim. (btw 100.mesaj) Tepkiler: Aventia
Aventia' Alıntı: Belki gelecektir de henüz gelmemiştir. Genişletmek için tıkla ... Gelirse eğer konuyu düzenlerim. (btw 100.mesaj)
Calpim Calpim#0008 Katılım 4 Mar 2022 Mesajlar 1,723 Tepkime puanı 451 Şehir Yurtdışı 17 Haz 2022 #8 slorixsh' Alıntı: Gelirse eğer konuyu düzenlerim. (btw 100.mesaj) Genişletmek için tıkla ... Nice 0 lara umarım Ayrıca paylaşımın için teşekkürler. Hangi sunucuda nasıl görüşeceğini ayarlar kısımından düzenlemek harika olur.
slorixsh' Alıntı: Gelirse eğer konuyu düzenlerim. (btw 100.mesaj) Genişletmek için tıkla ... Nice 0 lara umarım Ayrıca paylaşımın için teşekkürler. Hangi sunucuda nasıl görüşeceğini ayarlar kısımından düzenlemek harika olur.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 6 Ağu 2022 #9 slorixsh' Alıntı: Vallaha Hocam Sanırım Tüm sunucularda otomatik ayarlanacak, çünkü sunucu seçme ile ilgili bir yer göremedim. Genişletmek için tıkla ... Evet sunucu seçmek gerekiyormuş.
slorixsh' Alıntı: Vallaha Hocam Sanırım Tüm sunucularda otomatik ayarlanacak, çünkü sunucu seçme ile ilgili bir yer göremedim. Genişletmek için tıkla ... Evet sunucu seçmek gerekiyormuş.
Çakırs Javins#2517 Katılım 13 Nis 2022 Mesajlar 45 Tepkime puanı 7 Şehir Bilecik 30 Ağu 2022 #10 Yararlı Bilgilendirdiğin İçin Teşekkürler