SkyLex 'SkyLex - Shawty,#3933 Katılım 13 Eki 2021 Mesajlar 25 Tepkime puanı 9 Şehir Kocaeli 9 Ara 2021 #1 sunucuya giremiyorum bi everyone geldi okuyamadım atıldım ban deil ama katılmaya çalıştığımda ne text channels diyo ve 2 sn sonra sunucudan atıyo? Tepkiler: Türker ve kedy
sunucuya giremiyorum bi everyone geldi okuyamadım atıldım ban deil ama katılmaya çalıştığımda ne text channels diyo ve 2 sn sonra sunucudan atıyo?
burakuss Bronz Üye catworn Katılım 2 Eyl 2021 Mesajlar 91 Tepkime puanı 59 Şehir Adana 9 Ara 2021 #2 Discord Türkiye sunucusu mu?
Konu Sahibi SkyLex 'SkyLex - Shawty,#3933 Katılım 13 Eki 2021 Mesajlar 25 Tepkime puanı 9 Şehir Kocaeli 9 Ara 2021 Konu Sahibi #3 burakuss' Alıntı: Discord Türkiye sunucusu mu? Genişletmek için tıkla ... evet
burakuss Bronz Üye catworn Katılım 2 Eyl 2021 Mesajlar 91 Tepkime puanı 59 Şehir Adana 9 Ara 2021 #4 sunucudaki yüksek aktiflikten dolayı sürekli çöküyor zamanla düzelir
Konu Sahibi SkyLex 'SkyLex - Shawty,#3933 Katılım 13 Eki 2021 Mesajlar 25 Tepkime puanı 9 Şehir Kocaeli 9 Ara 2021 Konu Sahibi #5 burakuss' Alıntı: sunucudaki yüksek aktiflikten dolayı sürekli çöküyor zamanla düzelir Genişletmek için tıkla ... e ben niye atıldım ve girdiğimde neden atılıyorum tekrardan @uzii bi kontrol edermisin bana özel bi durum mu?
burakuss' Alıntı: sunucudaki yüksek aktiflikten dolayı sürekli çöküyor zamanla düzelir Genişletmek için tıkla ... e ben niye atıldım ve girdiğimde neden atılıyorum tekrardan @uzii bi kontrol edermisin bana özel bi durum mu?
kedy .gg/amongusturkiye Yönetici kedy0 Katılım 14 Eyl 2021 Mesajlar 379 Tepkime puanı 322 Şehir İstanbul 9 Ara 2021 #6 @Proxima Sunucumuzda ufak çaplı sorunlardan dolayı geçici kesintiler yaşanabiliyor, her ihtimale karşı Discord adını iletebilir misin?
@Proxima Sunucumuzda ufak çaplı sorunlardan dolayı geçici kesintiler yaşanabiliyor, her ihtimale karşı Discord adını iletebilir misin?
Konu Sahibi SkyLex 'SkyLex - Shawty,#3933 Katılım 13 Eki 2021 Mesajlar 25 Tepkime puanı 9 Şehir Kocaeli 9 Ara 2021 Konu Sahibi #7 uzii' Alıntı: @Proxima Sunucumuzda ufak çaplı sorunlardan dolayı geçici kesintiler yaşanabiliyor, her ihtimale karşı Discord adını iletebilir misin? Genişletmek için tıkla ... SkyLex ▽#7702 Tepkiler: kedy
uzii' Alıntı: @Proxima Sunucumuzda ufak çaplı sorunlardan dolayı geçici kesintiler yaşanabiliyor, her ihtimale karşı Discord adını iletebilir misin? Genişletmek için tıkla ... SkyLex ▽#7702
kedy .gg/amongusturkiye Yönetici kedy0 Katılım 14 Eyl 2021 Mesajlar 379 Tepkime puanı 322 Şehir İstanbul 9 Ara 2021 #8 Proxima' Alıntı: SkyLex ▽#7702 Genişletmek için tıkla ... Banlı gözükmüyorsun, sunucudaki kesintiden kaynaklı olabilir. Muhtemelen birkaç saat içerisinde düzelir.
Proxima' Alıntı: SkyLex ▽#7702 Genişletmek için tıkla ... Banlı gözükmüyorsun, sunucudaki kesintiden kaynaklı olabilir. Muhtemelen birkaç saat içerisinde düzelir.