jasupi
Discord Moderatör
- jasupi#0001
Selam dostlar ben jasupi bu gün
(
Başvuru portalına giriş için
1- Discord Türkiye Yetkilisi
(Buraya basmadan önce
Buraya bastıktan sonra sizin önünüze gelen soruları eksiksiz bir şekilde cevaplayın.
En aşşağıdaki gönder butonuna basın.
Ve tebrikler Yetkili başvurunuz alındı.
NOT: Yetkilileri gerek sunucu üzerinden gerekse forum üzerinden ne zaman okunur diye bunaltmayın ihtiyaç halinde alınıyorsunuz.
2- İçerik Üreticisi
(Buraya basmadan önce
Buraya bastıktan sonra sizin önünüze gelen soruları eksiksiz cevaplayınız.
İçerik ürettiğiniz platformda nickinizi değil platform linkinizi paylaşınız.
Ve tebrikler İçerik Üreticisi başvurunuz alındı
3-Onaylı Moderatör
Buraya bastıktan sonra heryeri iyice okumanızı tavsiye ediyorum.
Eğer gerçekten sunucu kurulum, rol oluşturma/yetkileri ayarlama, kanal oluşturma/yetkileri ayarlama ve sunucu yönetim bilgilerine sahipseniz başvurun derim.
NOT: Bu sınava girerek sadece forumda sahip olacağınız bir rozet alırsınız Discord Türkiye Yetkilisi ile karıştırmamak gerek.
4- Ban Kaldırma
Eğer yetkililerimiz sizi banladı ise çok büyük ihtimalle hakıdırlar o yüzden bu başvuruyu yapmadan önce kendi yaptığınız şeyleri bir kaç kez daha düşünüp başvuru.
Platformunuzu seçtikten sonra size sorulan sorulara eksiksiz cevap verdikten sonra bu başvuruyu da gönderebilirsiniz.
5- Hata Raporu
Bildiğiniz kadarı ile önceden forum üzerinden Hata Avcısına PM olarak ilettiğiniz hatalar siteden rapor edilmeye başladı.
Bir hata raporu göndermeden önce bir süre bu hatanın gerçekten bir hata olup olmadığını düşünün. Hata sizde ise yetkilileri boş yere uğraştırmak istemessiniz.
Bu rehberin sonuna geldik eğer aklınıza takılan sorular varsa Discord: jasupi#0001 ve ya Forumdan PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
da ve forumda bahsedilen bazı yanlış anlamalar olduğunu gördüm . Başvuru portalını daha iyi tanımak için sizlere bu rehberi hazırladım umarım seversiniz ve yararlı olur. (
Giriş yap veya kayıt ol.
@kedy 'e teşekkürler Başvuru portalına giriş için
Giriş yap veya kayıt ol.
.1- Discord Türkiye Yetkilisi
(Buraya basmadan önce
Giriş yap veya kayıt ol.
okumanızı öneririm)Buraya bastıktan sonra sizin önünüze gelen soruları eksiksiz bir şekilde cevaplayın.
En aşşağıdaki gönder butonuna basın.
Ve tebrikler Yetkili başvurunuz alındı.
NOT: Yetkilileri gerek sunucu üzerinden gerekse forum üzerinden ne zaman okunur diye bunaltmayın ihtiyaç halinde alınıyorsunuz.
2- İçerik Üreticisi
(Buraya basmadan önce
Giriş yap veya kayıt ol.
okumanızı öneririm)Buraya bastıktan sonra sizin önünüze gelen soruları eksiksiz cevaplayınız.
İçerik ürettiğiniz platformda nickinizi değil platform linkinizi paylaşınız.
Ve tebrikler İçerik Üreticisi başvurunuz alındı
3-Onaylı Moderatör
Buraya bastıktan sonra heryeri iyice okumanızı tavsiye ediyorum.
Eğer gerçekten sunucu kurulum, rol oluşturma/yetkileri ayarlama, kanal oluşturma/yetkileri ayarlama ve sunucu yönetim bilgilerine sahipseniz başvurun derim.
NOT: Bu sınava girerek sadece forumda sahip olacağınız bir rozet alırsınız Discord Türkiye Yetkilisi ile karıştırmamak gerek.
4- Ban Kaldırma
Eğer yetkililerimiz sizi banladı ise çok büyük ihtimalle hakıdırlar o yüzden bu başvuruyu yapmadan önce kendi yaptığınız şeyleri bir kaç kez daha düşünüp başvuru.
Platformunuzu seçtikten sonra size sorulan sorulara eksiksiz cevap verdikten sonra bu başvuruyu da gönderebilirsiniz.
5- Hata Raporu
Bildiğiniz kadarı ile önceden forum üzerinden Hata Avcısına PM olarak ilettiğiniz hatalar siteden rapor edilmeye başladı.
Bir hata raporu göndermeden önce bir süre bu hatanın gerçekten bir hata olup olmadığını düşünün. Hata sizde ise yetkilileri boş yere uğraştırmak istemessiniz.
Bu rehberin sonuna geldik eğer aklınıza takılan sorular varsa Discord: jasupi#0001 ve ya Forumdan PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.