Rehber Discord Türkiye Başvuru Portalı

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
Selam dostlar ben jasupi bu gün da ve forumda bahsedilen bazı yanlış anlamalar olduğunu gördüm . Başvuru portalını daha iyi tanımak için sizlere bu rehberi hazırladım umarım seversiniz ve yararlı olur.
( @kedy 'e teşekkürler ;)

Başvuru portalına giriş için .

1- Discord Türkiye Yetkilisi

1653237808020.png

(Buraya basmadan önce okumanızı öneririm)
Buraya bastıktan sonra sizin önünüze gelen soruları eksiksiz bir şekilde cevaplayın.
En aşşağıdaki gönder butonuna basın.
Ve tebrikler Yetkili başvurunuz alındı.
NOT: Yetkilileri gerek sunucu üzerinden gerekse forum üzerinden ne zaman okunur diye bunaltmayın ihtiyaç halinde alınıyorsunuz.

2- İçerik Üreticisi
1653238120655.png

Buraya bastıktan sonra sizin önünüze gelen soruları eksiksiz cevaplayınız.
İçerik ürettiğiniz platformda nickinizi değil platform linkinizi paylaşınız.
Ve tebrikler İçerik Üreticisi başvurunuz alındı

3-Onaylı Moderatör

1653238401068.png

Buraya bastıktan sonra heryeri iyice okumanızı tavsiye ediyorum.
Eğer gerçekten sunucu kurulum, rol oluşturma/yetkileri ayarlama, kanal oluşturma/yetkileri ayarlama ve sunucu yönetim bilgilerine sahipseniz başvurun derim.
NOT: Bu sınava girerek sadece forumda sahip olacağınız bir rozet alırsınız Discord Türkiye Yetkilisi ile karıştırmamak gerek.

4- Ban Kaldırma

1653238605765.png

Eğer yetkililerimiz sizi banladı ise çok büyük ihtimalle hakıdırlar o yüzden bu başvuruyu yapmadan önce kendi yaptığınız şeyleri bir kaç kez daha düşünüp başvuru.

Platformunuzu seçtikten sonra size sorulan sorulara eksiksiz cevap verdikten sonra bu başvuruyu da gönderebilirsiniz.

5- Hata Raporu
1653238783055.png

Bildiğiniz kadarı ile önceden forum üzerinden Hata Avcısına PM olarak ilettiğiniz hatalar siteden rapor edilmeye başladı.
Bir hata raporu göndermeden önce bir süre bu hatanın gerçekten bir hata olup olmadığını düşünün. Hata sizde ise yetkilileri boş yere uğraştırmak istemessiniz.

Bu rehberin sonuna geldik eğer aklınıza takılan sorular varsa Discord: jasupi#0001 ve ya Forumdan PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kedy

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
Ellerine sağlık 😍

• Kalp
Tepkiler: jasupi

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
"Onaylı Moderatör" ile Yetkili Başvurusunu karıştıran çok kişi vardı, eminim işlerine yaramıştır.

Konu Sahibi
jasupi

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
"Onaylı Moderatör" ile Yetkili Başvurusunu karıştıran çok kişi vardı, eminim işlerine yaramıştır.
Evet bir yandan da onlara bu ikisinin farklı olduğunu göstermek için hazırladım

A R D A#3636
Bilgilendirme için teşekkürler.Eline Sağlık:early:

ygiido#0024
Selam dostlar ben jasupi bu gün da ve forumda bahsedilen bazı yanlış anlamalar olduğunu gördüm . Başvuru portalını daha iyi tanımak için sizlere bu rehberi hazırladım umarım seversiniz ve yararlı olur.
( @kedy 'e teşekkürler ;)

Başvuru portalına giriş için .

1- Discord Türkiye Yetkilisi

Ekli dosyayı görüntüle 3546
Buraya bastıktan sonra sizin önünüze gelen soruları eksiksiz bir şekilde cevaplayın.
En aşşağıdaki gönder butonuna basın.
Ve tebrikler Yetkili başvurunuz alındı.
NOT: Yetkilileri gerek sunucu üzerinden gerekse forum üzerinden ne zaman okunur diye bunaltmayın ihtiyaç halinde alınıyorsunuz.

2- İçerik Üreticisi
Ekli dosyayı görüntüle 3547
Buraya bastıktan sonra sizin önünüze gelen soruları eksiksiz cevaplayınız.
İçerik ürettiğiniz platformda nickinizi değil platform linkinizi paylaşınız.
Ve tebrikler İçerik Üreticisi başvurunuz alındı

3-Onaylı Moderatör

Ekli dosyayı görüntüle 3550
Buraya bastıktan sonra heryeri iyice okumanızı tavsiye ediyorum.
Eğer gerçekten sunucu kurulum, rol oluşturma/yetkileri ayarlama, kanal oluşturma/yetkileri ayarlama ve sunucu yönetim bilgilerine sahipseniz başvurun derim.
NOT: Bu sınava girerek sadece forumda sahip olacağınız bir rozet alırsınız Discord Türkiye Yetkilisi ile karıştırmamak gerek.

4- Ban Kaldırma

Ekli dosyayı görüntüle 3551
Eğer yetkililerimiz sizi banladı ise çok büyük ihtimalle hakıdırlar o yüzden bu başvuruyu yapmadan önce kendi yaptığınız şeyleri bir kaç kez daha düşünüp başvuru.

Platformunuzu seçtikten sonra size sorulan sorulara eksiksiz cevap verdikten sonra bu başvuruyu da gönderebilirsiniz.

5- Hata Raporu
Ekli dosyayı görüntüle 3552
Bildiğiniz kadarı ile önceden forum üzerinden Hata Avcısına PM olarak ilettiğiniz hatalar siteden rapor edilmeye başladı.
Bir hata raporu göndermeden önce bir süre bu hatanın gerçekten bir hata olup olmadığını düşünün. Hata sizde ise yetkilileri boş yere uğraştırmak istemessiniz.

Bu rehberin sonuna geldik eğer aklınıza takılan sorular varsa Discord: jasupi#0001 ve ya Forumdan PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Hocam emeğinize klavyenize sağlık

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi