atabeyy 祖 先 紳 士#1816 Katılım 8 Eyl 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Şanlıurfa 19 Eyl 2022 #1 Sunucuda toplu yazı kanallarını kapatacak bir komut veya bot varmı ?
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 19 Eyl 2022 #2 Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.
deleteduser 19 Eyl 2022 #3 atabeyy' Alıntı: Sunucuda toplu yazı kanallarını kapatacak bir komut veya bot varmı ? Genişletmek için tıkla ... Bende botu olacaktı, HDD'nin içi çok karışık şu an. Bulursam atarım
atabeyy' Alıntı: Sunucuda toplu yazı kanallarını kapatacak bir komut veya bot varmı ? Genişletmek için tıkla ... Bende botu olacaktı, HDD'nin içi çok karışık şu an. Bulursam atarım
Konu Sahibi atabeyy 祖 先 紳 士#1816 Katılım 8 Eyl 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Şanlıurfa 19 Eyl 2022 Konu Sahibi #4 ArviS' Alıntı: Bende botu olacaktı, HDD'nin içi çok karışık şu an. Bulursam atarya Genişletmek için tıkla ... ArviS' Alıntı: Bende botu olacaktı, HDD'nin içi çok karışık şu an. Bulursam atarım Genişletmek için tıkla ... Ya işte tek tek sunucuda bot ile chati susturmaktansa tek bir komut ile tüm yazılı chati kapatmak istiyom.
ArviS' Alıntı: Bende botu olacaktı, HDD'nin içi çok karışık şu an. Bulursam atarya Genişletmek için tıkla ... ArviS' Alıntı: Bende botu olacaktı, HDD'nin içi çok karışık şu an. Bulursam atarım Genişletmek için tıkla ... Ya işte tek tek sunucuda bot ile chati susturmaktansa tek bir komut ile tüm yazılı chati kapatmak istiyom.
deleteduser 19 Eyl 2022 #5 atabeyy' Alıntı: Ya işte tek tek sunucuda bot ile chati susturmaktansa tek bir komut ile tüm yazılı chati kapatmak istiyom. Genişletmek için tıkla ... Anladım kanka, HDD'nin içi çok karışık dediğim gibi. Düzenlediğim zaman bulursam atıcam
atabeyy' Alıntı: Ya işte tek tek sunucuda bot ile chati susturmaktansa tek bir komut ile tüm yazılı chati kapatmak istiyom. Genişletmek için tıkla ... Anladım kanka, HDD'nin içi çok karışık dediğim gibi. Düzenlediğim zaman bulursam atıcam
Konu Sahibi atabeyy 祖 先 紳 士#1816 Katılım 8 Eyl 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Şanlıurfa 19 Eyl 2022 Konu Sahibi #6 ArviS' Alıntı: Anladım kanka, HDD'nin içi çok karışık dediğim gibi. Düzenlediğim zaman bulursam atıcam Genişletmek için tıkla ... Tamam knks bekliyom
ArviS' Alıntı: Anladım kanka, HDD'nin içi çok karışık dediğim gibi. Düzenlediğim zaman bulursam atıcam Genişletmek için tıkla ... Tamam knks bekliyom